Magasinet M!

George R.R. Martin i karantænetiden: Jeg bruger mere tid på Westeros end den virkelige verden

Mon han bliver færdig med sine bøger i denne omgang?

George R.R. Martin, den famøse forfatter bag A Song of Ice and Fire, som lagde fundamentet for Game of Thrones, er i disse dage fordybet i sine skriverier.

Han har ikke lanceret et nyt kapitel i bogserien siden 2011, og fans er ved at gå ud af deres gode skind - og det gjorde desværre også, at GoT-skaberne måtte improvisere noget så grusomt på den sidste sæson af HBOs hitserie.

Men nu ser det ud til, at han måske får tid til at gå i dybden igen - han har nemlig isoleret sig et øde sted med blot én hjælper, da han, som selv siger, er i risikozonen på grund af hans fysiske tilstand.

"Sandheden er, at jeg bruger mere tid i Westeros end i den virkelige verden - jeg skriver hver dag. Tingene er ret voldsomme i De Syv Kongeriger, men knapt så voldsomme, som de kan blive i den virkelige verden i disse tider."

Sådan skrev R.R. Martin på sin blog, hvor han fortalte om, at han følte, at vi lever i en sci-fi-fortælling lige - ikke den slags han drømte om som barn såsom byer på månen, kolonier på Mars eller husrobotter. Derimod en pandemi-verden, hvor han i sine mange år aldrig har oplevet noget så vildt. 

Oh well, vi krydser fingre for, at gamle R.R. Martin får skriblet sig færdig med et par afsluttende og værdige finalekapitler på den skriftlige Game of Thrones.

ANNONCE
George R.R. Martin i karantænetiden: Jeg bruger mere tid på Westeros end den virkelige verden
Del

Seneste nyt