Magasinet M!

Gintbergs favorit-øl

Vi gav den tour aktuelle Jan Gintberg en time til at finde fem af sine favorit-øl

Læs hans bedømmelse af de fem øl og tips til, hvornår man bør drikke det gyldne guld og nyd i øvrigt hans skarpe satiriske øl-tunge lige nu rundt omkring i Danmark. Se tour plan på www.gintberg.dk

 

1. Guld Tuborg (ikke sort) på flaske. 5,8 %

 

mmm.dk - Gintbergs favorit-øl mmm.dk

-Er en gammel klassiker for mig! Jeg er fra den tid hvor man kom med et 'strygejern' - en lille 12 stk kasse med håndtag og jeg var manden der kun kom med Guld Tuborg! Gylden eftersmag og hovedkulds effekt som 19 årig!

 

2. Hancock Saaz Brew 8,1 %

 

ANNONCE
mmm.dk - Gintbergs favorit-øl mmm.dk

  -Jeg er blevet lidt pjattet med den lille røde fugl på Hancock øllene! Let bitter og fyldig som læg musklerne på Birte Rønn Hornbech! Nydes bedst med blandede nødder til en god ophidset politisk diskussion på terrassen!

 

3. Birkebryg fra Bryggeri Skovlyst 5,2 %

 

mmm.dk - Gintbergs favorit-øl mmm.dk

- Er den mest herre nice tøse øl man kan forestille sig! Ingen piger vil kunne sige arddd-har-du-ørlet-humle? til den her ! Den er som at slikke en nyvasket puddel bag ørerne! Elegant, let, god eftersmag og virker nærmest sund selv efter 4 stk! Når du skal hygge med tøserne inden I skal følges til dækafbrænding i Spjald!

 

4. Stuykman Wit 5,0 %

 

ANNONCE
mmm.dk - Gintbergs favorit-øl mmm.dk

- Egentlig ikke min favorit fra det suveræne Nørrebro Bryghus, hvor jeg på et tidspunkt nærmest havde min egen seng stående! Ravnsborg Rød er efter min mening tæt på verdens bedste øl men Stuykman Wit er ikke ueffen! Nydes bedst lige efter sadomasochistisk  sex - lige mens man bøvler med at få plastikken og karabinhagerne af - har jeg hørt!

 

5. Tuborg Classic på dåse 4,6 %

 

ANNONCE
mmm.dk - Gintbergs favorit-øl mmm.dk

- Den totale festival bælle øl, der ikke kræver hverken hjerne eller specielle evner indenfor smagsløg! Har du først drejet 30 gange rundt om den lille djævel i en løbsk ølstafet i skoven ved Skanderborg, så vil du altid huske den! Og sikkert som jeg have et par stykker til at ligge og flyde i dit køleskab til lige at dulme naboen når han kommer væltende for at låne en lynkobling!

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt