Magasinet M!

Gitte er Ugens Instababe: Jeg har en svaghed for fyre med en sarkastisk humor

Hun er 39 år, ved hvad hun søger i en fyr, og så hader hun folk med for mange fordomme om andre.

Navn: Gitte

Alder: 39 år

Beskæftigelse: Statsansat

Bopæl: Nordsjælland

Særlige kendetegn: Mine sløjfer på bagbenene

Instagram: gitte_von_g

Kender du en sød, dansk pige over 18, som skal være vores næste Instababe? Det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked til os på Facebook, Instagram eller send en mail til kommunikationsmedarbejder, Simone Klindt, på [email protected]

ANNONCE

Gitte laver takeover hele dagen på M!s Snapchat, megetmerem. Hop ind og følg med - og stil en masse spørgsmål hele dagen!

ANNONCE

Vi har valgt dig som Ugens Instababe, hvordan føles det?

Nu har M! jo eksisteret i mange år, og jeg har da også læst med igennem årene. Så jeg syntes, at det er super sjovt at være en del af.

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg hader at være på stranden. Sand på en våd krop og specielt fødder er noget af det værste, jeg ved.

ANNONCE

Hvad er det bedste du ved, og hvad er det værste?

Det bedste jeg ved er, når mennesker omkring mig har det godt. Udover det, så kan jeg godt lide at få taget fede billeder, og den følelse jeg har, når jeg går derfra og tænker "den sad lige i skabet". Jeg kan også godt lide at træne og elsker lækker mad. Helt generelt kan jeg godt lide at udfordre mig selv, og så synes jeg faktisk også, at det er sjovt at stå på den anden side af kameraet. 

Det værste jeg ved, er negative mennesker, der er hurtige til at dømme andre og som ikke kan rumme forskellighed. Det har jeg det lidt stramt med.

Hvad er din yndlings TV-serie og hvorfor?

Jeg er kæmpe fan af Game of Thrones. Jeg er vild med den type univers og hele det politiske spil. Jeg tror også det stammer tilbage fra min tid som gamer, hvor jeg spillede virkelig meget World Of Warcraft.

ANNONCE

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave?

Ærlig talt, jo mere simpelt, jo bedre. Jeg er ikke typen, der er til dyre restauranter, elastikspring eller andet i den dur. Jeg er meget nede på jorden, så HVIS jeg skulle på en date, så er det dialog og humor, der er absolut vigtigst. Og så må det gerne være i hyggelige omgivelser. Det kan være alt lige fra en café til en bar, eller måske bare en gåtur.

Hvad er den sjoveste kommentar, du har fået?

Dem er der mange af. Jeg har en sød følger, der altid skriver: "Håber snart vi ses, ring før du kommer". Det er lidt sjovt og virkeligt sødt, så det er ikke for at hænge ham ud. Jeg smiler faktisk hver gang, jeg læser hans kommentarer.

Vis dette opslag på Instagram

Relaxing by the pool ????

Et opslag delt af ? ????? ??? ? ? (@gitte_von_g) den

ANNONCE

Hvad gør en mand sexet?

Rummelighed, og NUL jalousi. Han skal kunne evne at lade mig være mig og behandle mig som en kvinde og ikke sin ejendom.  Han skal have en naturlig respekt for kvinder, være selvsikker og hvile i sig selv. Og så skal han have let til grin. Jeg har en svaghed for fyre med en tør og sarkastisk humor. Det er ikke så afgørende for mig, om han er høj/lav, tyk/tynd, mørkt eller lyst hår, men han må da meget gerne have nogle frække øjne. 

Hvad er din vildeste sexoplevelse?

Ja, hvad kan det være. Jeg har et meget naturligt forhold til sex og har prøvet en del. Men den første oplevelse jeg kommer i tanke om, er en trekant, jeg engang har haft. Det var en super fræk oplevelse med sin helt egen historie.

ANNONCE

Hvornår er en mand sjovest?

Når han er sig selv, har let til grin og besidder en god portion selvironi. Jeg elsker, når en mand ikke tager sig selv alt for højtidelig, og så kan jeg ikke stå for sarkasme. 

Fortæl om din vådeste bytur

Det var på Kos, hvor jeg efter en vild bytur gik hele vejen hjem til hotellet med bar røv og en knækket stilethæl. I en seriøs vodka brandert. Det var vildt, og nok også min vådeste bytur.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce