Magasinet M!

Giv glas-mænd tørre tæsk: Et af de vildeste Xbox-spil du nogensinde har set

Supershot er spillet, hvor det både går rigtig langsomt og rigtig hurtigt! Og så får du lov til at tæske sære glasmænd med sære våben. Men det er langt sværere, end det lyder. Se det her.

Giv glas-mænd tørre tæsk: Et af de vildeste Xbox-spil du nogensinde har set

Hvis du er en nogenlunde rask og velfungerende fyr med hang til computerspil-vold (som næsten alle fyre jo er), vil du elske Supershot. Et 'first person'-skydespil til Xbox. Et spil, hvor det går mere end vildt for sig.

Inden du tænker 'nå, bare endnu et skydespil', så lad os lige forklare, hvordan dét her adskiller sig fra alle de andre. For i Supershot pløkker, hakker, banker og smadrer du ikke almindelige mænd, men i stedet sære, infrarøde glasmænd, der splintrer i tusind stykker, når du nakker dem.

Det er dog ikke det, der gør spillet mest specielt. Eller unikt. Det er derimod det faktum, at det er en genial splejsning mellem Matrix' slowmotion-effekter og Hjulbens (Miiiik Miiiiik) hurtighed, når den løber fra ulven. Hvad skal det så betyde, tænker du sikkert? Supershot handler ikke bare om at dræbe; det handler om at være taktisk snu. For alt, hvad du foretager dig, får konsekvenser for dig eller din modstander.

Hvis du sætter i løb eller gang, eller hvis du skyder eller slår, så reagerer de infrarøde skurke og gør nøjagtig det samme. Mod dig. Men hvis du derimod står stille som en udstoppet ræv, bevæger de sig langsommere end en gepard uden poter. 

Derfor tvinger spillet dig til at tænke taktisk. For det er ikke ligegyldigt, hvem af de mange infrarøde banditter du dræber først, eller med hvilket våben du gør det. Det afhænger helt og holdent af afstanden til din næste fjende og til den næste igen og så fremdeles.

Du skal hele tiden tænke to-tre træk forud, så du står i den bedst mulige position til at dræbe og selv undgå at blive dræbt af en ny mand, der farer imod dig med en Greyhounds hastighed. Og det nytter ikke noget at løbe væk fra de røde karle. For så nakker de dig hurtigere, end du kan sige 'holdt'. For der ER hele tiden en ny modstander, som hopper hurtigt på dig, så snart du rører ved en knap eller analogpind. Derfor skal du samtidig være ekstremt hurtig til at vurdere og vælge det rigtige våben.

For hvert niveau, du har gennemført, bliver det - selvfølgelig - sværere og sværere. Modstanderne dræbes i øvrigt med alt lige fra vinflasker og baseballbat til pistoler og rifler. Så der er nok at tage af.

Spillet fungerer til Xbox One og kan downloades for sølle 165 kroner enten via Xbox eller Steam. 

I videoerne øverst kan du se trailers for spillet.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce