Magasinet M!

Glem doggystyle - Triceratopsen er din nye yndlings-sexstilling

Skal der afprøves noget nyt?

Skal du en variant på noget klassisk i soveværelset? Så skal du prøve Triceratopsen!

Her skal du trods navnet ikke gakke rundt i soveværelset og lege dinosaur med for korte arme, men derimod en stilling, hvor din partner overgiver sig fuldstændig til dig i en stående doggystyle.

Det er en stilling, hvor modtageren overgiver sig fuldstændig til sin partner og lader den givende partner stå for tempo og magt.

Triceratops-sexstillingen er en spændende og intens variation af doggystyle, der foregår stående. Her er en trin-for-trin beskrivelse af, hvordan man udfører denne stilling:

  1. Startposition: Begge parter starter med at stå oprejst. Modtageren står foran giveren og vender ryggen til og gør sig klar.
  2. Bøjning: Modtageren bøjer sig fremad med en ret ryg, indtil kroppen danner en cirka 90 graders vinkel og i starten har armene ned langs siden.
  3. Indtrængning: Giveren trænger ind i modtageren bagfra - enten vaginalt eller analt.
  4. Grebet: Når begge parter er komfortable, kan giveren tage fat i modtagerens håndled for mere kontrol og støtte under bevægelserne og selv styre stødene, dybden, tempo og magten. 

Denne stilling er ideel til dem, der søger dyb penetration, da den giver giveren mulighed for at trænge dybt ind i modtageren. Den kan udføres næsten overalt og kræver ikke, at parterne tager tøjet helt af.

Triceratopsen er en dynamisk stilling, der også giver mulighed for en legende dominans og underkastelse, hvilket kan tilføje en ekstra dimension til den intime oplevelse.

Triceratopsen er yderst velegnet til både vaginal og analsex, og har visse undertoner af dominans inde over, uden at du skal finde læderpisk og gagball frem!

ANNONCE
Del

Seneste nyt