Magasinet M!

Glem landevejene - første trailer til Startrucker lader dig være lastbilchauffør i rummet

Skal du rulle tungt i galaksen?

Simulationsspil er populære som aldrig før - og ALT bliver efterhånden simuleret.

Om du har drømt om at høste majs, flyve flyvemaskiner eller være en kat for en dag.

Der er nærmest det hele - og nu er der også kommet en simulation til dig, der måske kører på landevejene i en lastbil, men har hovedet i skyerne.

Hvis du nogensinde har drømt om at kombinere din kærlighed til lastbilssimulatorer med en heftig dosis science fiction, så er Star Trucker spillet for dig! Den nye trailer til dette skøre indie-spil fra studiet Monster and Monster har netop ramt nettet, og det ser ud til at være en intergalaktisk road trip, du ikke vil gå glip af.

Star Trucker smider dig direkte ind i førersædet på en raketdrevet lastbil og sender dig ud på de hypermotorveje, hvor du fragter gods, samler skrot og deltager i alle mulige sære opgaver. Glem alt om motorvejscaféer og vejafgifter – i rummet handler det om at holde din gravitationskompensator i gang og sørge for, at din kabine ikke begynder at lække "lung juice".

Selv i rummet har truckere brug for lidt selskab, og Star Trucker leverer varen med en CB-radio, hvor du kan lytte til galaktisk sladder og få tips til sidejobs. Måske finder du en lukrativ opgave på en af de ydre planeter eller et heads-up om en hyperrumsstorm. Det lyder som en blanding af Mad Max og The Jetsons – bare med en 18-hjuler!

Og hvad er en road trip uden et godt soundtrack? Mens du cruiser gennem stjernerne, kan du skrue op for kabine-hi-fi’en og nyde originale numre, der spænder fra "starburst blues" til "asteroid infused americana". Det er som om Johnny Cash møder David Bowie på en tur til Alpha Centauri!

Skabt af det lille, men passionerede team hos Monster and Monster, er Star Trucker en hyldest til både science fiction og lastbilssimulationer. 

Tjek traileren ud herunder og spænd sikkerhedsselen!

ANNONCE
?si=o6-w6-HMlYB_imMx
Del

Seneste nyt