Magasinet M!

Glenlivet lancerer spiselige shots-kapsler fyldt med whisky

Dumt eller genialt?

Har du nogensinde stået i en situation, hvor du har haft lyst til at drikke en god drink med whiskey eller rom, men du har ikke haft noget glas at drikke det fra? Det skal du ikke længere bekymre dig om, fordi whisky-destilleriet The Glenlivet har netop udtænkt en løsning på det problem ved hjælp af whisky-kapsler. 

Whisky-kapslerne er simpelt beskrevet en sprutpose med whisky, som du kan drikke alle steder og uden et glas. Selvfølgelig kan man altid drikke fra flasken, men det er lidt mere smart og sjovt at lade sprutposen eksploderer i munden. Og det er lige nøjagtig det, den gør. Den er enkelt at nyde, smagen kommer øjeblikkeligt og bagefter kan du let sluge kapslen. Det er både godt for dig og for miljøet. 

The Glenlivet, som er verdens næstbedst sælgende Scotch-brand, afslørede deres Capsule Collection og kaldte dem for den første af sin slags. Lanceringen af de nye kapsler sker i forbindelse med London Cocktail Week, og de kan fås i tre forskellige varianter: citrus, wood og spice. 

Whisky-poserne indeholder 23 ml whisky indkapslet i bionedbrydeligt og spiseligt tang. Det er sprutposer, eller next level sushi? The Glenlivet skriver på Twitter:

"Ingen is. Ingen omrøring. Intet glas. Vi har omdefineret, hvordan whisky kan nydes. Vi introducerer Glenlivet Capsule Collection #noglassrequired"

Hvordan er lanceringen af de nye whisky kapsler så blevet taget imod på Twitter? Meget blandet, men overordnet er folk ikke særligt imponeret over den nye bionedbrydelige kapsel.

Flere er enige om, at kapslen ødelægger hele oplevelsen ved at drikke whisky, hvor man jo bl.a. dufter og sipper til den, og herefter ruller den rundt med tungen, for at få hele smagen med. 

Hvad siger The Glenlivet selv til kapslerne:

"Som et brand, der fejrer originalitet, er vi altid på udkig efter at bryde konventionerne, der har bestemt, hvordan whisky skal nydes. Glenlivet Capsule Collection gør netop det, og vi er glade for at se, hvordan folk reagerer, når de prøver vores glasløse cocktails. Vores grundlægger, George Smith skabte tradition og gjorde ting anderledes. Glenlivet Capsule Collection fortsætter sin banebrydende ånd i dag”

Hvad synes du om de nye kapsler: genialt eller dumt?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE