Magasinet M!

Glory hole-marmorbordet har messingdildoer som bordben og er skabt til den perverse stodder

En libanesisk kunstner har særlige idéer om dit næste sofabord.Har du hørt om en kunstner ved navn Richard Yasmine? Nej, det tænkte jeg nok. Har du hørt om Glory Holes? Ja, det tænkte jeg nok. Hvis du lægger to og to sammen, kan du nok regne ud, at du får et forklaringsproblem, når mormor inviterer sig selv på eftermiddagskaffe.

Bordet her skal dog bestilles hos designeren og ikke i din lokale sex-shop, selvom det består af 8 dildolignende messingrør. Foden er lavet af marmor, mens selve bordpladen er af metal. Og ja, bordpladen har flere huller, hvor du så selv kan bestemme, hvad du vil putte i dem?

ANNONCE
Richard Yasmine - Glory hole-marmorbordet har messingdildoer som bordben og er skabt til den perverse stodder Richard Yasmine

Kunstværket i sig selv minder umiddelbart ikke om det, vi forbinder med et 'glory hole', men de genstande, der er brugt, giver i samspil med navnet et ualmindeligt lummert indtryk. Tankerne kunne sagtens falde hen på den film, du engang så, hvor det godt nok ikke var et bord, men en massagebriks, der var i spil.

Richard selv beskriver bordet som tanker om hævn i relation mellem to partnere. Her forestiller jeg mig, at det skyldes kvindens syn på messingrørene og mændenes syn på de huller. Om ikke andet skal du være en smule småpervers for at have det stående.

Misforstå mig ikke, det kunne sagtens stå hos mig?

ANNONCE
Richard Yasmine - Glory hole-marmorbordet har messingdildoer som bordben og er skabt til den perverse stodder Richard Yasmine
Del

Seneste nyt

ANNONCE