Magasinet M!

God of War er årets bedste spil: Se spillets instruktør reagere på modtagelsen

95 bedømmelse på Metacritic

God of War er endelig på markedet, og det har ramt med et seriøst brag. 

Det er ikke en hemmelighed, at spillet har klaret sig ekstremt godt blandt anmeldere op til udgivelsen, og nu hvor brugerne også har fået fingrene i det, er det værd at kigge lidt på modtagelsen. Vi har selv rost spillet til skyerne, og det er godt at se, at vi ikke er alene. 

Metacritic, der praktisk talt er gaming-industriens pendant til Rotten Tomatoes, samles alle de store professionelle anmeldelser og brugernes bedømmelser. 

Spillet er mere end godt modtaget. Det scorer 95/100 på kritikerskalaen, baseret på 101 anmeldelser, og på brugersiden, der lige n tæller 1000 brugerbedømmelser, scorer spillet også 9.3 ud af 10. Det er ekstremt, især fordi brugerbedømmelserne ofte er mere farvet, og også byder på flere farvede meninger. Det gør det til årets absolut bedste spil til dato. 

Herfra er meldingen klar: God of War er et must-try, hvis man er PlayStation gamer. 

Spillets instruktør Cory Barlog uploadede forleden en reaktions-video, fra første øjeblik han åbnede spillets modtagelse på Metacritic. Det er tydeligt at se, hvor dybt taknemmelig han er: I'm glad I didn't fuck it up.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt