Magasinet M!

God of War teamer op med Chili Klaus!

Et samarbejde med spark som en gal græsk gud?

Chili Klaus har skabt et pænt navn for sig selv, ikke kun med sine youtube-videoer, men også med egen serie af brandvarme fødevarer - og de spiller nu ind i et nyt samarbejde mellem ham og ingen ringere end: PlayStation. 

Samarbejdet består af et sæt nye produkter, der lader sig inspirere af det opkommende PlayStation-spil: God of War: Ragnarok. 

De nye produkter kan ses som Fimbulvinteren til lanceringen af Ragnarok - de to heftige produkter lanceres nemlig den 19. oktober 2022, et par uger forinden udgivelsen af God of War: Ragnarok, der skulle være klar til gamerne den 9. november 2022. 

ANNONCE
Chili Klaus Holmgang chokoladekugler - God of War teamer op med Chili Klaus! Chili Klaus Holmgang chokoladekugler

De krydrede chokolader fra Holmgang er for de spillere, der elsker at tage chancer. Alle chokoladerne ser nemlig identiske ud, nogle giver et lille kick, men et par af dem får Muspelheims flammer til at ligne barnemad. Skift til at spise chokoladerne hver især og se hvem der er bedst forberedt på de barske forhold i God of War Ragnarök. 

ANNONCE
Chili Klaus Holmgang chilisauce - God of War teamer op med Chili Klaus! Chili Klaus Holmgang chilisauce

Holmgang chili-sauce har en fyldig smag og med et pift fra Carolina Reaper, en chili der med en styrke på omkring 1,8 millioner Scoville Heat Units sparker fra sig. Til sammenligning leverer en almindelig jalapeño-peber ca. 5 000 Scoville Heat Units. 

Del

Seneste nyt

Annonce