Magasinet M!

God røv: Porsche afslører den nye 911 Turbo S

Vildere!

Det er masser af genkendelighed over en seneste nyhed fra Porsche, men på samme tid er der blevet slået et par nye streger, på et af de mest genkendelige bildesign i verden. 

Porsche beskriver selv den nye model, som 'fra øverste hylde', og der er da fine ting at fremhæve. 

Vognen er blevet bredere, selve bilen er 45 millimeter bredere end forgængeren - og afstanden mellem forhjulene er øget med 42 mm, mens baghjulene nøjes med 10 mm. Det giver, ifølge Porsche, den nye 911 Turbo S et væsentligt bedre vejgreb. 

Motoren er en ny 3.9 liters boxermotor med to turboladere, der smider 650 hestekræfter igennem maskineriet - 70 heste mere end forgængeren! 

0 til 100 kilometer i timen er overstået på 2.7 sekunder og nålen på speedometeret stopper først ved 330 kilometer i timen. 

Den forbedrede performance kommer blandt andet fra en komplet omstrukturering af den nye 6-benede motor, der optager den kolde luft meget bedre end tidligere modeller. 

Der er lander også en cabriolet-udgave af den nye model - her har man selvfølgelig en anelse mere vindmodstand, men det er lykkedes fabrikanten at øge downforce med 15%, takket være en ny hækspoiler og en automatisk front-extender.

Den nye Porsche 911 Turbo S er klar til forhandlerne ved udgangen af maj

ANNONCE
Porsche 911 Turbo S - Live afsløring
Del

Seneste nyt

ANNONCE