Magasinet M!

God stil: Herrebukser kendt fra Løvens Hule

Kender du ikke Løvens Hule, er en introduktion på sin plads. Løvens Hule er et program på DR, hvor en række nye iværksættere præsenterer deres forretningsidé for fire kompatible løver, som ofte er succesfulde forretningsmænd eller kvinder. 

Netop disse herrebukser og visionen bag lokkede Jesper Buch til, hvis succes startede, da han grundlagde Just Eat. Jesper Buch er nu investor i Shaping New Tomorrow, og salget er eksploderet, siden han er gået ind i projektet. 

Perfekt hverdagskomfort i flotte klæder

Vi kender det alle - om vi er kvinder eller mænd. Det stiveste, flotteste puds er ofte ikke behageligt. Alligevel ifører vi os gerne stive jakkesæt og høje stilletter, fordi det bare er flottest. Sådan behøver det ikke at være med herrebukser fra Shaping New Tomorrow, som har formået at kombinere komfort med stil. 

Der er et stort udvalg af herrebukser hos Shaping New Tomorrow, så du kan sagtens finde et par, der passer perfekt til dig og din specifikke stil. De unge nordjyder er ikke ude på at revolutionere stilen for herrebukser - de ønsker blot at optimere det klassiske design, således bevægelsesfrihed og komfort vægtes højere. De udtaler: 

“Selvom vi er tre unge, ydmyge nordjyder, er vi ikke blege for at komme med denne påstand: Disse herrebukser er The Perfect Pants”. 

Jesper Buch må have været enig i det udsagn, siden han har investeret i de nordjyske drenge og deres herrebukser. De har skabt et par bukser, der bevæger sig med kroppen og samtidig ser flotte og præsentable ud. 

ANNONCE
SNT - God stil: Herrebukser kendt fra Løvens Hule SNT

Se godt ud altid - hvad er hemmeligheden?

En dosis portugisisk bomuld, en knivspids elastan og den perfekte vævning. Det er de tre vigtigste ingredienser i de perfekte herrebukser, der får dig til at se godt ud dagen lang. Det kræver lidt uddybning. 

Drengene fra Shaping New Tomorrow har nøje udvalgt deres producent af bukserne. De har valgt en producent i Portugal med mere end 75 års erfaring. Ved at vælge dem sikrer de kvalitet i deres herrebukser gang på gang. 

Det bomuld, de bruger i deres bukser, er ekstra fint og holdbart. De bruger elastan, som også findes i badedragter og undertøj, som tilfører elasticitet til bomulden. 

Aalborg-drengene siger dog, at den egentlige hemmelighed ligger i vævningen, som er en firevejsvævning, der tillader fuld bevægelighed. Shaping New Tomorrow har givet herrebukserne nyt og ungdommeligt liv, og med et par bukser fra deres hånd ser du altid godt ud - på en yderst komfortabel måde. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce