Magasinet M!

Gode forslag til den fedeste mandetur

Der er intet som godt samvær og en fed herretur med dine kammerater. Er det dig, der skal stå for at stable en vaskeægte herretur på benene? Så får du her nogle gode idéer til, hvad I kan give jer i kast med, samt hvordan du bliver klar uden den dårlige ånde.

Klæd dig på efter arrangementet

Når du sådan skal på mandetur, er det vigtigt at klæde dig på efter det, I skal. Måske kræver aftenen en bestemt dresscode? Hvis I skal være aktive eller slappe af, kan det være rart med praktisk og behageligt tøj. Brug en god tandpasta, og slip for dårlig ånde. Så er du klar til at tage af sted.

Saftige bøffer og kolde øl skal der til

Hvad der skal stå på menuen til en aften i mandens tegn, skal også være på plads. Har en af jer en grill, kan I lade lækre bøffer og tilbehør blive svitset på den. Er I til takeout eller at bestille bord på en lækker restaurant, hvor I mæsker jer i saftige bøffer, eller en burger, I knap nok kan gabe over? Skyl den dårlige ånde ned med et par kolde.
I kan også tage på vin- eller ølsmagning eller et madlavningskursus.

Fede aktiviteter

Du kan planlægge nogle sjove aktiviteter, som med garanti lader humørbølgerne gå højt, uanset om I er til en rolig aften eller masser af adrenalin. 

Der er et hav af spændende aktiviteter at vælge imellem. Giv jer eksempelvis i kast med lade hjernen arbejde på at knække koden i escape rooms. 

Er I til mere action og fart over feltet, kan I fx skyde efter hinanden med paintballs, køre djævleræs i hurtige biler eller gokarts. 

Hvis gruppen er aktiv og gerne vil ud at prøve kræfter med naturen, kunne du foreslå, at I tager ud at klatre, faldskærmsudspring eller på kanotur. Eller måske skal I ud på bølgerne med surfbræts. 

Er I mere til gaming natten lang, kan I eksempelvis dele jer ud på hold og konkurrere i forskellige spil både på playstation, xbox og computeren alt efter, hvad I foretrækker. Find på en sjov præmie til det hold, som vinder. Så mangler I blot et par bajere i køleskabet.

Turen kan også planlægges som en primitiv udflugt med hjemmelavet bål og overnatning i hytte eller shelters, så hvis I gerne vil væk hjemmefra, kan I tage på overlevelsestur. Husk tandpasta til den dårlige ånde.

En tur i byen

Måske ender turen med, at I skal give den max gas på dansegulvet, score damer eller slukke tørsten med kolde fadøl natten lang. Så kan I holde forfest hos en af jer, eller blot udse jer de bedste steder at tage hen. Måske har I et favoritspot, hvor I nærmest er stamkunder? Det går man ikke galt i byen med.

Der er mange sjove, fede, hyggelige og fællesskabsforstærkende aktiviteter, I kan planlægge til den bedst mulige herretur. Det er bare med at vælge, hvad der kunne lyde som noget for jer.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce