Magasinet M!

Gode idéer til den perfekte drengeaften

Dette indhold er sponsoreret

Det er altid hyggeligt med en aften med drengene, og du er altid sikker på en sjov aften, når du mødes med dine tætteste venner. Drenge er som regel gode til at gejle hinanden op, og sørge for at niveauet og humøret er højt hele aftenen, næsten lige gyldigt hvad i laver. Er du i tvivl om hvad den næste aften med drengene skal bestå af, så læs videre her, og få tre gode bud, som altid sikrer en hyggelig og sjov aften med drengene. 

Sport 

I dette tilfælde er der ikke tale om, at i selv skal ud og fyre den af på fodboldbanen, nej, i skal bare sidde foran fjernsynet derhjemme, og råbe af spillerne på banen. Om i er til fodbold, Formel 1 eller amerikansk fodbold, så saml vennerne når jeres yndlings hold mødes, fyr op for snacks og drikkevarer, og gå amok foran TV’et. Når i når til halvlegen i den nervepirrende fodboldkamp, så drop de kedelige reklamer eller at lytte til eksperterne, som i selvfølgelig  alligevel er meget klogere end, og giv den et skud med at finde det bedste casino i stedet. På den måde bliver pauserne lige så sjove som selve kampen, og i kan rigtig konkurrere mod hinanden. 

Filmaften

Er der ikke noget sport i fjernsynet, kan du i stedet finde din streamingtjeneste frem, og sørge for god underholdning for gutterne. Det er en dejlig afslappende måde at være sammen med drengene, og med rigeligt med slik, snacks og våde varer, bliver det stensikkert en god aften. Gå eventuelt all in, og lav et vaskeægte filmmarathon. Giv den gas med Die Hard filmene, eller måske Mission Impossible, så er der i hvert fald underholdning nok, til en lang og sjov aften med drengene. 

LAN-party 

En sikker vinder når det kommer til drengeaftener, er et LAN-party. De fleste drenge har efterhånden gang i gaming på en eller anden måde, og du vil stensikkert kunne få en rigtig god aften med drengene, hvis i sammen får gang i jeres computere, og giver den gas med gaming. Et godt LAN-party kræver ikke andet end en masse snacks, energidrikke, god bordplads, stikkontakter og en nogenlunde stabil internetforbindelse. Mere skal der ikke til, for at sikre en fantastisk aften, og nat, med drengene. Find frem til et spil i alle sammen er nogenlunde fortrolige med, og spil så løs frem til den lyse morgen. Tiden vil garanteret løbe fra jer, og energien og humøret vil være højt hele natten. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt