Magasinet M!

Gode nyheder: Der er en fordel ved at onanere én gang om dagen - og den er yderst overraskende

At hive i banditten hver dag, til du kommer, kan have indvirkning på dit ve og velvære. Det afslører et nyt studieEr du typen, der måske kun sender en ladning et par gange om ugen, burde du måske overveje, om det nu også er nok. For et nyt studie afslører nemlig, at en orgasme om dagen kan mindske risikoen for at udvikle prostata-kræft.

Studiet, der er blevet gennemført af Harvard Medical School og Brigham and Woman Hospital, bekræfter nemlig, at hyppig onani er en kraftfuld faktor i forhold til at undgå at pådrage sig den tarvelige kræft-form. Dataen viser nemlig, at de deltagere, som onanerede mere end 21 gange om måneden, havde 22 procent mindre risiko for at udvikle sygdommen. Og der var ingen forskel på, om orgasmerne var opnået via håndkraft eller med en partner.

ANNONCE
Gode nyheder: Der er en fordel ved at onanere én gang om dagen - og den er yderst overraskende

Dr. David Samadi fra New Yorks David Samadi Prostata CancerCenter siger:

"Tidligere forskning har vist en sammenhæng mellem sex og prostata-kræft. Forskningen her tilføjer yderligere bevis for, at hyppig ejakulation - og ikke antallet af sex-partnere - er en af nøglefaktorerne i forhold til at reducere prostata-kræft-risikoen."

I USA er prostatakræft den mest almindelig "ikke-hud"-kræft blandt mænd og var årsag til mere end 27.000 dødsfald i 2012 - det seneste år, Centre for Disease Control (CDC) har data for. Mens kræftformen er en større trussel over for mænd, der har rundet de 60 år, viser forskning fra 2014, foretaget af University of Michigan, at antallet af yngre mænd, som bliver diagnosticeret med prostata-kræft, er næsten seksdoblet over de sidste 20 år, ligesom kræftformen også er blevet mere aggressiv.

Så et nytårsfortsæt til jer drenge: Onanér noget mere. Det er da i hvert fald ikke det sværeste at overholde.

ANNONCE
Del

Seneste nyt