Magasinet M!

Gode råd til den første date

Dette indhold er sponsoreret


Dating-verden kan være en hård en af slagsen, og mange møder mange forhindringer når de drager ud af kærlighedenssti. Det at skulle på første date med en ny person kan være grænseoverskridende - det gælder både hvis man er mødtes på en af mange dating sider eller man har haft taget sig mod til at spørge personen ansigt til ansigt. Mange er nervøse når de skal på første date, og det kan være en svær ting at skulle åbne sig op og lære et nyt menneske at kende for første gang. Derfor kommer der i denne artikel gode råd til den første date med en ny person. 

Vær åben og hvil i dig selv 

Det første som en date lægger mærke til er ofte udstrålingen. Man kan ofte mærke på en person, hvordan personen er overfor sig selv og derved hvordan man selv vil blive behandlet. Derfor er det vigtigt, at man er åben og hviler i sig selv. Det gælder om at man kender til sit eget værd og er sikker på sig selv. Det betyder ikke at man skal være smart i en fart, men kende sig selv og den man er - og vigtigst af alt have det godt med sig selv. Det afspejler en form for ro og det kan de fleste dates lide. 

Det gælder om at være åben også, da man skal give for at få. Hvis man ønsker at lære personen at kende gælder det om at man giver og tager - og selvfølgelig husker at lytte. 

Forventningsafstemning

På første date er også der, hvor man tager temperaturen på den anden person. Her kan det være en god ide at finde ud af, og fange de små signaler, som peger i den retning, som personen gerne vil. Det behøver ikke være som Landmand Søger Kærlighed, hvor man spørger om de er klar til at få børn, men fang signalerne. Måske er det en kæreste der søges eller måske noget mindre forpligtende. 

Hav det sjovt 

Det vigtigste er at man har det sjovt. Dating skal være sjovt og spændende, og det er en god måde at man kan lære sig selv og andre mennesker bedre at kende. Man er ikke god første gang, og derfor er det vigtigt at man er sig selv og forsøger at holde sig åben. Så skal det hele nok komme på et tidspunkt - men husk at have det sjovt. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt