Magasinet M!

Godfather-instruktør hiver 780 millioner kroner op af egen lomme til ny storfilm

Megalopolis!

Mens Francis Ford Coppola har været ude med riven omkring moderne superheltefilm, så har han også tid til at arbejde på sine egne originale film.

Ifølge GQ har han efter salget af sin vinforretning Francis Ford Coppola Winery nu kapital nok til at finansiere et drømmeprojekt, som går under navnet Megalopolis.

Ifølge interviewet smider han selv, hvad der svarer til omkring 780 millioner kroner fra egen lomme for at få skub i produktionen - han har eftersigende haft problemer med at få filmstudier til at investere i ideen.

Han drømmer om at lave den lidt ligesom storfilmen Ben-Hur fra 1959, hvor man i en moderne, nærmest futuristisk verden laver en New York-historie, som var det formet efter Romerriget.

Der har endnu ikke været nogle officielle detaljer om, hvem der kommer ombord på filmen - men når man sidder med pengene, kan man selv breake nyhederne!

Så ifølge Coppola har han allerede fået Michelle Pfeiffer, Oscar Isaac, Zendaya, Cate Blanchett, James Caan, Forest Whitaker på rollelisten.

Han har tidligere haft udfordringer med at få finansieret sine projekter - storklassikeren Apocalypse Now var endda et problem, på trods af at forinden havde præsteret at lave The Godfather og The Godfather 2.

Det bliver spændende at se, om investeringen bliver en ny storfilm, der kan leve op til budgettet.

Stay tuned!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE