Magasinet M!

Godte søger gom!

Den engelske brystmodel Jodie Marsh vil giftes til september. Og du kan blive den hellige ægtemand.

Godte søger gom!
Jodie Marsh, berygtet engelsk brystmodel af mest bramfri skuffe, leder efter en ægtemand i et nyt tv-program. Og hun er ikke bange for at rejse land og rige rundt for at finde den helt rigtige.
Faktisk kan det blive dig, for lige nu forløber udvælgelsen af den "heldige" ungkarl rundt omkring i England, men mon ikke de er friske på at sluse en frisk M!-læsende ungersvend ind?  Hvis det lyder som noget for dig, så kan du se dato og sted for udvælgelsen her.

Jodie Marsh er ikke bare kendt for at være glad for kaste kludene, men også for sit pikante privatliv, der bl.a. har indebåret et fast offentligt forhold til to fyre samtidig (indtil deres kærester opdagede det) og en mindre eskapade med fire mænd, en anden kvinde og et får. Samtidigt. Spændende kvinde. Så det er noget af en håndfuld, den heldige vinder kan se frem.

Som hun selv siger, så er hun træt af at gå ud med totale tabere og vil nu finde den helt rigtige, der kan slå benene væk under hende. Til gengæld får den heldige en aldeles uhæmmet kvinde.

Lyder det som en kvinde, der kan sætte lidt gange i din ungkarle-tilværelse, så ved du jo hvor du skal rejse hen.

Held og lykke, sømand! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE