Magasinet M!

Gør det selv sex

Er højremanden er blevet en vane, kan du passende puste nyt liv i din alenetid. M! giver dig en hånd til at finde den rigtige reservekæreste.

Gør det selv sex

Af: Anders Stjernholm


PORNOSTJERNEN
Fleshlight

ÅH, JA: Fleshlight ligner, som navnet også antyder, en lommelygte. Det er praktisk, når du har glemt den på natbordet og får uventet familiebesøg eller tager en scoring med hjem.
Den er mere handy og solid end de fleste rigtige kvinder, og indlægget strammer behageligt, uanset om din svaber får avlshingste til at græde eller grævlinger til at grine.
Den er lykkeligvis nem at rengøre bagefter, da indlægget kan tages ud og skylles.

AV!: Fleshlight skal bruge mere olie end din cykelkæde, for at tingene kører, som de skal.
Og når du først har stået og nosset med smøremiddel, så smutter røret nemt mellem fingrene på dig, som en scoring klokken kvart i fem, når du har flere øl i maven end hjerneceller i hovedet.
Og for prisen, der er testens højeste, er du allerede halvvejs til Reperbahn.
PRIS: 449 kr.
FORHANDLER:http://dansex.dk/


HAVNELUDEREN
Lolas Pussy
ÅH JA:
Lola er testens erfarne skræv. For den lille plastfjams er åben som en idrætshal og solid som en fribryder.
Hun ligger godt i hånden og kan ikke smadres - end ikke af Rocco Siffredi. Samtidig er hun ikke større end Tommelise, og kan lynhurtigt gemmes af vejen, hvis du har rengøringshjælp eller nysgerrige samboer.

AV!:
Lolas indgang føles som at komme efter John Holmes i et gangbang. Men hun er tilsyneladende bygget til kugleformede lem - cirka ti centimeter dyb og fem centimeter i diameter.
Ti gange fem giver lige præcis en rigtig ærgerlig oplevelse. Og når det lyserøde monster samtidig er lavet i semihård plastik, så bliver det bare ikke meget værre.
PRIS: 199 kr.
FORHANDLER:http://www.scorshop.dk/


ENGANGSKNALDET
Waterwoman
ÅH JA:
Waterwoman er en simpel plastpose, du bare skal fylde med vand, og efterfølgende lade lillemanden hygge sig i.
Og følelsen er faktisk ganske autentisk (så vidt testeren husker - red.). Du behøver heller ikke meget smørelse for at give det enøjede monster en god oplevelse.
Poserne fylder ikke mere end skraldeposer, så de er nemme at gemme. Men læg dem ikke under køkkenvasken. Det vil nok være en kikset oplevelse at køre dyret af i en skrald-let med snørelukning.

AV!: Posen skal fyldes med lunkent vand, og der opstår det samme problem, som vi oplever i badekarret: Det er utroligt svært at ramme 37 grader præcist. Og du bliver let nervøs ved at manøvrere rundt med den tynde plastpose fyldt med en halv liter vand.
Når du er færdig er det desuden en temmelig kikset oplevelse at skulle punktere posen for at lukke vandet og dine efterladenskaber ud.
PRIS: 69 kr. for 5 poser
FORHANDLER:http://dansex.dk/


DEN ERFARNE FORFØRERSKE
Vibrating Powerstroke
ÅH JA:
Den lysebrune blævrede sag ligner ikke umiddelbart noget, der tænder, men du bliver positivt overrasket. Fornemmelsen er absolut glimrende, når først du har smurt din bedste ven godt ind og giver den gas.
Powerstrokerens vibrator giver lige det sidste, som sætter oplevelsen på testens førsteplads.
Og den bløde gummi giver dig mulighed for at lade højrehånden bestemme, om stimuleringen skal være som en 17-årig nybegynder eller en 32-årig nymfoman.

AV!:
Vibratoren er fin. Men den har cirka 750 indstillinger mere, end du gider at sætte dig ind i, når du er trængende efter seks timer uden held på Crazy Daisy.
Desuden er det ufattelig svært at mærke forskel på vibrationerne, når først musikken spiller.
PRIS: 359 kr.
FORHANDLER:http://www.partyuartig.dk/


JOMFRUEN
Girls Pussy
ÅH JA:
Udover det stupide navn (hvis pussy skulle det ellers være), så byder Girls Pussy faktisk på en oplevelse af den fornuftige slags.
Følelsen er rigtig god, og den bløde plast gør, at du selv kan regulere, hvor stramt det skal føles. Den indstillelige vibrator giver en rar lille ekstraeffekt, som løfter oplevelsen over et almindeligt riv i fjederen.

AV!: Vibrationsægget i bunden af den lyserøde frækkert sidder ikke for godt fast. Når du skal rense skidtet, er du nærmest nødt til at flå det ud for at rengøre det ordentligt... Og dermed udøve vold på din nye kæreste.
Indervæggene er temmelig ru, så du kan ligeså godt købe en spand smøreolie hos Bildillen. Ellers får du ridser i lakken.
Pris: 190 kr.
FORHANDLER:http://www.sexnetto.dk/

FEDE DORIT
Turbo Stroker - Ice Lady
ÅH JA:
Den solide gennemsigtige sag er lavet i en god plast, hvis overflade føles ganske godt. Men det er også dét.
Hvis du har væddet med en kammerat om, hvem der kan bruge knap 300 kroner dummest, så kan Turbo Strokeren skaffe dig sejren.

AV!: Turbo Strokeren har sit navn på grund af en fuldautomatisk gokkemekanisme cirka tre centimeter inde.
Den består af en ring af perler, som vrider huden ved roden af sjoveren cirka en centimeter frem og tilbage. Den er komplet nytteløs.
Hvis du vil have rusket roden af dit kæreste eje, er det nemmere at lave helikopteren i en ventilator. Sammen med det faktum at luften ikke kan slippe ud, når du trænger ind, gør det desværre hele molevitten komplet ubehagelig og ubrugelig.
PRIS: 267 kr.
FORHANDLER:http://www.erotikshoppen.dk/

Stadig ikke godt nok? Få sextips af Sabina i M!s brevkasse

ANNONCE
Del

Seneste nyt