Magasinet M!

Gør du det ordentligt? SÅ mange piger faker orgasme afslører ny undersøgelse

Selvom hun stønner derudad, betyder det ikke, at hun rent faktisk når klimaks. I hvert fald ikke ifølge en ny undersøgelse.Gør du det ordentligt? SÅ mange piger faker orgasme afslører ny undersøgelse

"Jeg kommer, jeg kommer", stønner hun. Du ved nu, at du har gjort det helt rigtige med lillemanden, og du føler dig en lille smule stolt. Men rent faktisk er det ikke altid tilfældet, at hun får orgasme, selvom hun giver udtryk for det på lagnerne. I hvert fald ikke, hvis man skal tro på en spritny undersøgelse udgivet i Archives of Sexual Behavior.

Det skriver Daily Mail.

Heri er forskere fra University of Kanas nemlig dykket ned i det forholdsvis tabubelagte emne 'at fake en orgasme'. Ud af en gruppe på 1.600 mænd og kvinder fandt de ud af, at 76 procent af alle kvinder har prøvet at fake en orgasme mindst én gang. Og mere end halvdelen af kvinderne fortalte, at de ofte faker den, indtil fyren kommer. Skidt arbejde, drenge! Eller? måske er det egentlig mere skidt arbejde fra kvindernes side. Hvorfor kan I ikke bare nyde turen i elskovskanen i stedet for at bekymre jer så meget om, hvad vi mænd føler?

Der var i undersøgelsen nemlig seks hovedårsager - ud af i alt 143 grunde - til at fake orgasmen: At det føles godt, at hun ikke var tændt på sex, for partnerens skyld, manipulation/magt, usikkerhed og til sidst den følelsesmæssige kommunikation.

Professor Omri Gillath, en af forskerne bag undersøgelsen, siger ifølge Daily Mail:

- At fake orgasmer forbindes med seksuel dysfunktion og ægteskabsproblemer. Vores resultater kan hjælpe klinikere til at skræddersy en bedre terapi.

"Kun" 43 procent af mændene i undersøgelsen havde prøvet at fake en orgasme.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce