Magasinet M!

Gør klar til vilde biler og sindssyge udfordringer, når Top Gear-Danmark kommer på Dplay

Vi forventer en masse grin, spænding - og brændt gummi!

Ventetiden er ovre. 

Efter flere måneders actionprægede og adrenalinsusende optagelser er den første sæson af Top Gear – Danmark klar. Hvis man spørger værterne på den kommende sæson, Felix Smith, Dar Salim og Jesper Carlsen, så har det været ubeskriveligt fedt, ligesom at være på road trip med tre venner - og en drengedrøm.

Den motorglade værts-trio har i løbet af optagelserne til programmet testet sig selv i biler, som de fleste kun kan drømme om at køre i, men de færreste får muligheden for at komme i nærheden af. Det er biler med den allerhøjeste wow-faktor – og selvfølgelig også de lidt mere pudsige og nostalgiske af slagsen. 

Hvis man har set det kendte britiske ’Top Gear’, så ved man, at værterne udsætter sig selv for vanvittige stunts og skæve indslag. Det er der heller ikke sparet på i Top Gear - Danmark. Hvis man spørger Felix Smith, så er han slet ikke i tvivl om, hvilket et af de mange stunts, der har været det vildeste:

"Den vildeste oplevelse var at få lov til at køre bil på en skiløjpe. Den udfordring har stået på drømmelisten længe, og jeg havde egentlig afskrevet den. Det var lige så livsfarligt, som jeg havde forestillet mig".

Har nydt hvert et sekund

Udover bilerne, så er værterne en lige så central del af Top Gear-formatet, og spørger man Dar Salim, så har det danske værtshold knyttet et specielt bånd, som vil skinne igennem på skærmen.

Felix Smith supplerer: 

"Seerne kan forvente fede biler, dumme udfordringer, plat humor og højt tempo. Jeg har nydt hvert et sekund. At få lov til at lave mit alltime yndlingsprogram sammen med to gode venner og et overflødighedshorn af lækre biler har været ubeskriveligt fedt".

Den tidligere racerkører, Jesper Carlsen, der også giver den som Relation Manager for Kevin Magnussen, lægger heller ikke skjul på, at optagelserne har budt på nogle vilde oplevelser: 

"Det kom egentlig lidt bag på mig, hvad jeg var blevet en del af, og hvor vildt det i virkeligheden var. Den ene dag fik man lov til at køre gennem København i en UTV, som jeg nok aldrig får lov til at gøre igen. Den næste dag kørte jeg i en Lamborghini Countach. Det var som at være med i filmklassikeren ’Ud at køre med de skøre’. Det var lidt af en drengedrøm, der blev udlevet".

Sved på panden, sug i maven og gode grin

Når man står med så verdenskendt et underholdningsformat som Top Gear, så er pres på. Men hvordan sætter man et dansk særpræg på programmet, så de danske seere også bliver fanget?

Discovery Networks Danmark, som har købt rettighederne til Top Gear af BBC Studios Nordics, forventer at sæsonen skal give seerne sved på panden, et ordentligt sug i maven og en masse gode grin. 

Udover værtstrioen skal vi naturligvis også se en række "store stjerner i små biler" kæmpe om den bedste tid på Top Gear-banen. I programmets første afsnit bliver det den tidligere bokseverdensmester Mikkel Kessler, der skal sætte baseline-tiden.

Der er i første omgang produceret otte afsnit af ’Top Gear - Danmark’, som får premiere på Dplay 27. februar.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Simone Klindt Simone Klindt

Følg på:
Instagram

Simone er M!'s babe-boss. Når hun ikke lige har travlt med at få styr på den næste babe, arbejder hun mere overordnet med kommunikationen i huset. 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt