Magasinet M!

Gør TV-værten det med vilje? Kvinde skrider fra live-TV efter at have fået blottet brysterne

Se den yderst pinlige episode her.

Gør TV-værten det med vilje? Kvinde skrider fra live-TV efter at have fået blottet brysterne

Når der sidder en yderst storbarmet brunette foran en, kan det være svært at holde sine hænder i ro. For de fleste normale mennesker kommer det dog som en selvfølge, at det selvfølgelig på ingen måde er okay at befamle noget, der ikke tilhører dig (det kan du gemme til toilettet derhjemme. Alene! Med DIT lem i hånden!).

TV-værten her er et tydeligt eksempel på en person, der slet, slet ikke har forstået spillereglerne. I et spansk TV-show var reality-stjernen Yola Berrocal, der engang var kendt for at have de største bryster i tapas-landet, i gang med at give et interview, da værten ved et "uheld" kom til at hive ned hendes trøje.

Det skriver The Mirror.

Som enhver anden ville have reageret, fik Yolasærdeles røde kinder og stormede ud fra showet, der blev vist til flerehundrede tusinder af seere, som du kan se i videoen herunder.
ANNONCE

Men her stoppede ydmygelsen ikke. Udover at hendes bryst hang og dinglede i et par sekunder, før Yola trak op i trøjen igen, blev hændelsen vist i replay på en storskærm, som Yola desperat forsøgte at skærme for.

Ifølge avisen The Daily Star var Yola, der bor i Marbella, Costa del Sol, finalist i den spanske version af Robinson Ekspedition.

Klippet er faktisk ikke helt nyt, da episoden fandt sted i 2014, men først for få dage siden blev uploadet på YouTube og blev siden set af en million mennesker, inden den blev fjernet igen. Heldigvis har mange været hurtige til at kopiere videoen, og du kan derfor stadig finde mange versioner af den - eksempelvis som herover.

Størstedelen af de personer, der har set klippet, er enige i, at det ikke er Yola, der burde skamme sig, men derimod værten.

For som en skriver:

- Personligt respekterer jeg og støtter hende, fordi hun forsøgte at bevare sin ære.

Og her er vi enige. For det ser i den grad ud til, at værten gjorde det med vilje.

ANNONCE
Del

Seneste nyt