Magasinet M!

Gordon Ramsay nævner de 3 foodtrends, han hader allermest

"Indsæt Gordon Ramsay-meme her"

Gordon Ramsay er ikke typen, der pakker tingene ind.

Han er så verdenskendt for sine bandeord, at han har sin helt egen meme-serie, som dagligt udæsker utallige sjove billeder omkring, hvordan han tilsviner andres madlavning.

Under et interview med magasinet Popsugar blev Ramsay spurgt om madtrends i 2018 - og mest af alt hvilke madtrends, der burde have sluttet med 2017.

1. Skum

Ramsay er træt af, at man skal have skum på alt - og at der skal laves skum af alt. Du ved, den lille sky på en meget elegant ret, som måske ligner en omgang sæbebobler, men indeholder dybe aromaer af en given ingrediens. Det skal stoppe, med mindre det er til desserter.  

2. Wagyu

Ramsay er som sådan ikke uvenner med konceptet Wagyu - let's face it, det er et fantastisk stykke kød! Det han derimod er træt af, er, at man ikke behandler det som en særlig udskæring længere. Uanset hvor han går hen, så er det blevet forvandlet til bøffer, kødboller eller andre ting. " It needs to be treated with a little bit of respect. Everywhere you go now, there's f*cking Wagyu meatballs. Preserve it a little bit. Rest it. Allow it to become special."

3. Trøffelolie

Ramsay elsker trøfler, men Ramsay hader trøffelolie som pesten. Konceptet med at have trøffelolie stående til et måltid er helt forskruet ifølge ham, da folk tror, at når det er olie, så skal det bruges i samme omfang som en normal olie - og derfor bliver det helt ude af proportioner. Det skal serveres i meget små mængder.

Så hvis du en dag skulle komme ud for at lave mad sammen med Hr. Ramsay og du namedropper en af de tre på listen - så skal du nok forvente årets sviner!

 
 
 
ANNONCE
Gordon Ramsay nævner de 3 foodtrends, han hader allermest
Del

Seneste nyt

ANNONCE