Magasinet M!

Gordon's sender en gin-bil rundt i Norden til tørstige G&T-elskere

Gordon's Staycay!

Hvis du skulle mangle et par ekstra solrige feriedage, så har Gordon's Gin gjort deres bedste for at skabe en rigtig sommerdag for dig. 

De har nemlig skræddersyet en lille gin-bil, som besøger udvalgte steder i Sverige, Danmark og Norge.

Her vil du kunne få en række forskellige sommercocktails som en lille popup - og selvfølgelig en iskold G&T. 

I 2019 lancerede verdens bedst sælgende gin, Gordon’s, den vellykkede Gordon’s Pink Summer Tour. Idéen gik ud på, at Gordon’s rejste rundt i det meste af Norden med en slags pop-up sommerkiosk. Nu er barbilen tilbage, og denne gang er temaet staycation. I august kommer bilen til at besøge Danmark, hvor den forhåbentlig vil bringe en afslappet feriestemning med sig.

Barvognen er udstyret med et bredt udvalg af Gin & Tonic´s lavet med Gordon’s London Dry Gin, Gordon’s Premium Pink, Gordon’s Sicilian Lemon og Gordon’s Alcohol Free Spirit. Gæsterne vil kunne skabe deres egne unikke cocktails ved at vælge deres foretrukne gin og efterfølgende tilføje forskellige ingredienser som blandt andet hyldeblomst, passionsfrugt, mynte, lyserød grapefrugt og slikkepinde.


- Det føles helt fantastisk at være på vejen igen, og denne gang har vi udstyret barbilen med Gordon’s fulde sortiment. Det har været svært at ses med familie og venner det seneste år, derfor har målet med Gordon’s Staycay Summer Kiosk også været at skabe en oplevelse i kosmopolitiske omgivelser, der forkæler folk. Vi længes alle sammen efter varme nætter, solnedgange, drømmende musik og en god Gin & Tonic. Så der her er en lille ”ferie” sydpå, uden at man behøver sætte sig i et fly, siger Sophia Torabbeigi fra
Diageo.


I løbet af sommeren 2021 har Gordon’s Staycay Tour besøgt steder som Lydmar og Hallwylska i Stockholm og Pir4 / Tønsberg i Norge. Nu er turen kommet til København, hvor Ofelia Beach får besøg at barbilen 10. og 11. august, inden Halvandet på Refshaleøen får besøg af den fra 13. til 15. august. Under besøget bliver der afholdt konkurrencer, hvor gæsterne kan vinde et besøg af den fuldt udstyrede barbil til en privat begivenhed.

Er du klar?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce