Magasinet M!

Gorillaz-rapper Del's vilde scenefald på Orange Scene: "I'll be back!"

Se den vilde scene her

Per Vers beskrev det som afbrudt samleje. 

Samme følelse, så ud til at herske blandt publikummet på Roskilde Festival, under den afsluttende koncert på Orange scene med Gorillaz, lørdag aften. 

Efter en fantastisk liveperformance fra Gorillaz (Damon Albarn og co), fik koncerten en meget pludselig slutning, 30 sekunder inde i ekstranummeret 'Clint Eastwood'. 

Det skete, da Del the Funky Homosapien faldt igennem en åbning på scenen, og afbrød sit legendariske rim før tid. 

Allerførst virkede det som et gimmick, hvor man kunne forvente, at han pludselig dukkede op igen med fuld power på rappen, men efter et halvt minuts pinlig stilhed, tog Damon Albarn mikrofonen, og sagde tak for i aften. 

Jeg har selv fanget en del af koncerten, fra mit private fan-moment, der ikke gik helt som nogen håbede på:

ANNONCE

Rapperen Del the Funky Homosampien blev umiddelbart efter kørt afsted på hospitalet, og det var tydeligt at det skete med den helt store udrykning. Jeg så selv ambulancen ude fra vejen, da den kørte fra pladsen.

Heldigvis har Del nu selv delt en opdatering fra Twitter, hvor han fortæller at han er OKAY, men er nødt til at blive på hospitalet et stykke tid. God bedring champ! 

ANNONCE
Gorillaz-rapper Del's vilde scenefald på Orange Scene: "I'll be back!"
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hey guys og girls! Følg mig på Instagram - det er det letteste sted at komme i kontakt om diverse tiltag og læserforslag 

Business: mmv@mmm.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt