Magasinet M!

Gratis lejlighed

Hvis du er en ung pige, der vil give sexKonceptet er fantastisk og det praktiseres i stor stil i The Big Apple - New York.
Gratis lejlighed
Rige mænd i New York har slået sig på at annoncere "Lej Gratis værelse, i bytte for sexuelle ydelser", og avisen the New York Daily News rapporterer at trenden og antallet af annoncer er stigende på Craigslist.org
En enkelt annoncør skrev følgende: "Tag dig af mine behov og bo gratis" og fortsætter; alt du skal gøre er at tage dig af min trang, og jeg vil lade dig bo gratis i en et værelses lejlighed som jeg ejer.

En anden annonce lyder således: "Alt jeg leder efter er en attraktiv, legeyg og underdanig kinde som er hæmningsløs overfor mit tilbud og gerne vil have erstattet sexuelle ydelser for gratis husleje. Derudover lover den 33 årige annoncør også at værelset er udstyret md Tv, DVD afspiller, internetforbindelse og computer plus en telefon.
Jeg har ikke brug for huslejen, men vil gerne fylde livet ud med en kvinde som vil elske at vise hendes værdsættelse for min generøsitet!

Politiet udtaler at det er ulovligt at bytte sex for hvilkensomhelst ydelse!

Egentlig et fantastisk koncept! Her i Danmark kalder vi det vist, at blive gift med en arbejdsløs blondine?
ANNONCE
Del

Seneste nyt