Magasinet M!

Gratis prøve uden binding: Sådan får du de fedeste magasiner med på ferien

Med app'en WYPE kan du tage tonsvis af læsestof med på ferien. Du får alle magasiner i sortimentet - lige fra dameblade og Bo Bedre til Aktiv Træning og Bil Magasinet

Gratis prøve uden binding: Sådan får du de fedeste magasiner med på ferien

Sommeren har for alvor meldt sin ankomst. Nogle af os har allerede taget hul på ferien, og for andre venter den lige om hjørnet.

Uanset om du har planer om at tilbringe ferien under fremmede himmelstrøg, eller du skal nyde sommeren herhjemme, har du altid adgang til en masse spændende magasiner på din telefon og tablet med den smarte WYPE-app.

Lige nu får du endda det eksklusive WYPE SOMMERMAGASIN 2016 med i købet. 94 siders stærk sommerlæsning med en bred vifte af indhold fra vores mange fantastiske magasiner.

Timevis af underholdning og afslapning

Hvad end du ligger og nyder sommeren hjemme i haven, ved stranden eller måske ved en swimmingpool under sydens sol, giver WYPE dig mange timers inspirerende og underholdende læsning med magasiner som Illustreret Videnskab, Historie, I FORM, National Geographic og flere andre.

Du får adgang til dem alle sammen på din pc, mobil og tablet for helt ned til 29 kr. om måneden, og din WYPE-adgang virker på op til 5 enheder, så flere kan læse på samme tid.

Download WYPE-appen gratis på App Store eller Google Play nu og få den første måned til 0 kr. helt uden binding.

Læs mere om WYPE og se hele magasin-sortimentet her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt