Magasinet M!

Grimme grin

Advarsel: Nogle gange gælder det bare om at flygte eller stoppe ørerne til!

Grimme grin

Hvis du er træt af Fedtmules patenterede tegnefilmsgrin, er det nok en dårlig idé at læse videre. Personerne herunder har syg latter som fællesnævner, så det gælder om at have vatrondeller parat til ørerne eller være udstyret med enormt stærke nerver. Vi svarer i hvert fald ikke for følgerne, når verdens værste grinebidere ruller sig ud.

Fedtmule-farmand
Den hårfattige mandsling i dette klip løber med hele opmærksomheden, da han er på Comedy Barn i Tennessee med sin familie. Kombinationen grynt og Fedtmule-grin udløser ubehageligt ømme kæber hos publikum! 

Syg surfer
Denne søde netsurferlyder mest af alt som et æsel, der er gået i selvsving eller et barn, der er ved at blive kvalt i mormors Sahara-sandkage. Over seks stive minutter er pigen ved at grine sig ihjel. Årsag? Hun er såmænd i gang med at se klippet ovenover... 

Japansk tortur
Usandsynligt letkøbte jokes og en hær af børn, der skoggerler i Disneyland er essensen i denne afsindigt irriterende musikvideo, der burde være oplagt torturmateriale for enhver Al-Qaeda-milits med respekt for sig selv:

Yoga-Yoda
Advarsel. Den askegrå, Yoda-agtige tosse, du nu skal møde, er sandsynligvis pumpet op på både coke og lykkepiller og har løsere håndled end Ole Henriksen. Absolut ikke et anti-stressende klip trods løftet!

Belgisk hyl
Det belgiske tvshow In de Gloria er ren Trio van Gogh, da man hele tiden kommer i tvivl om optagelsernes virkelighed. Værten i klippet her bryder sammen af grin som en klovn på coke, hver eneste gang en gæst med fistelstemme taler.

Pivskæv bræger
Det er ok at have en ven, der har uplejet rastahår og ryger 25 joints om dagen. Bare han holder sin kæft! Den noget uortodokse tourguide herunder når at fyre over 30 brægende tinnitus-grin af, før turisten slukker sit mobilkamera. Belastende fyr. Se klippet med den pivskæve bræger her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE