Magasinet M!

GTA-stjerne i front på B-filmsgys om et lokumsmonster, der bider folks nosser af på toilettet

Ja, den overskrift skal man lige læse et par gange!

Er du klar til at grine dig gennem en rigtig møg-film?

Den første trailer til “Scared Shitless” er lige blevet udgivet, og det ser ud til, at denne film lever op til sit navn på både sjove og skræmmende måder.

Historien følger Don (Steven Ogg fra “The Walking Dead” og Trevor fra GTA V) og hans søn Sonny (Daniel Doheny fra “Brand New Cherry Flavor”) – en far-søn duo, der forsøger at finde en ny normal hverdag efter tabet af Sonny’s mor. Men i stedet for at tage en traditionel sorgterapi, får Sonny en ret usædvanlig behandling: en omgang eksponeringsterapi på et arbejde, hvor man skal reparere og få styr på kloaksysstemet.

Doninsisterer på, at Sonny skal med på en jobtur til Palmer Estates Apartments. Her møder de Professor Robert (Mark McKinney fra “Kids in the Hall”), en hemmelighedsfuld regeringsforsker, der netop har smadret sin laboratoriehemmelighed, og nu har lidt for meget af en eksperimentel affalds-‘prøve’ med sig.

Som man kunne forvente i en gyserkomedie af denne kaliber, er det ikke længe, før professorens “pet project” – en mindre, men ualmindelig sulten skabning – bryder løs og begynder at forvandle de ellers rolige lejligheder til et total skralde-kaos. Det, der begyndte som et almindeligt kloakarbejde, bliver hurtigt til en skideopgave af episke dimensioner.

“Scared Shitless” ser ud til at kombinere slapstick-komedie med gyser-elementer på en måde, der både skræmmer og får dig til at grine. 

Traileren indikerer i hvert fald blodig humor - måske du lige kigger en ekstra gang i kummen, inden du sætter dig på toilettet efter denne film!

Man skal ikke ligefrem forvente Oscar-værdige præsentationer, eller høj værdi på produktionen - derimod en film a la Sharknado, hvor man bare lader sig rive med.

Tjek traileren ud herunder - hvis du tør!

ANNONCE
?si=0vHGK_6jqe21Eas1
Del

Seneste nyt