Magasinet M!

"Gud" angriber politimand efter at have knaldet med et træ

Har du nogensinde været så ristet (og tørlagt), at du så dig nødsaget til at gnide sjoveren op af et træ? Det kan denne mand i hvert fald nu svare ja til.

"Gud" angriber politimand efter at have knaldet med et træ

41-årige Kenneth Crowder fra Melbourne, Florida, USA, havde ikke kun drukket bajere, da han fredag i sidste uge angreb en politimand, mens han råbte: "Jeg er Gud". Hændelsen fandt sted, da politimanden tog ham på fersk gerning i at have sex med? et træ.

Det skriver clickorlando.com

Poltimanden fortalte, at Crowder marcherede aggressivt imod ham, mens han altså proklamerede, at han var Gud. Herefter tasede politimanden Crowder to gange. Om Crowder virkelig havde overnaturlige kræfter, vil vi ikke gøre os kloge på, men ikke desto mindre hev han modstridigt pilene og ledningerne ud af sin krop.

Herefter angreb han politimanden og forsøgte at stikke ham ned med hans eget badge. Det lykkedes dog politimanden at overmande Crowder og anholde ham.

Politiet i Melbourne mener, at Crowder var høj på det syntetiske stof flakka, som er i familie med badesalt. Personer høje på flakke tror ofte, at de har overmenneskelige kræfter.

Crowder blev sigtet for flere overtrædelser - heriblandt overfald på en embedsmand i funktion - men blev løsladt igen kort efter. 

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt