Magasinet M!

Guide: Sådan får du adgang til det amerikanske Netflix

Sådan opsætter du en VPN-klient der lader dig streame udenlandsk Netflix

Netflix er efterhånden et globalt imperium, og med de mange eksklusive Netflix-produktioner som House of Cards, The Punisher, Stranger Things og The Umbrella Academy, skulle man tro at alle har lige adgang til alt. 

Men sådan forholder det sig ikke. Streamingtjenesten arbejder nemlig også med et enormt bagkatalog af licenserede film og serier, der varierer på tværs af landegrænser. 

Derfor betyder det også, at man får en helt anden oplevelse, når man logger på Netflix i eksempelvis USA, som jeg selv prøvede tidligere på året, da jeg var i Las Vegas. Selvfølgelig behøver man ikke at rejse hele vejen til USA, for at udforske indholdet i de andre lande - i stedet kan man benytte sig af en VPN-service. 

Det fine ved det hele er, at man kan benytte samme Netflix-login verden over, man alt efter hvor Netflix tror du befinder dig, får du serveret forskelligt indhold. 

Men hvad er det så for noget indhold? Se en komplet oversigt her

Det kan godt være en jungle, at finde en VPN-service der virker troværdig, jeg er ved at arbejde mig igennem en længere guide med forskellige tjenester der er oprigtige, men CyberGhost VPN er et af de gode bud. 

ANNONCE

Sådan opsætter du VPN til at kunne tilgå Netflix USA:

1. Gå til CyberGhost VPN (Linket er her)

2. Klik dig ind, og vælg hvilket abonnement du vil have. (Her kan du vælge abonnement der løber fra alt mellem 1 måned og 3 år - som med alt andet: Jo længere man binder sig, desto billigere bliver prisen.)

Husk: VPN skal være aktiv i den periode du ønsker at kunne benytte USA som lokation.

3. Indtast oplysninger

4. Download CyberGhost Appen og installér den.

5. Log ind i programmet med dine oprettede oplysninger.

6. Det her er ret selvforklarende, men vi tager den alligevel - Vælg punktet: 'Connect to' og klik på Netflix. Og vælg derefter punktet 'For Streaming'.

7. Tryk på den gule knap, for at connecte. 

8. Åben Netflix og nyd dit store nye streaming-udvalg.

Bonusinfo: 

Metoden virker både fra computere eller smartphones/tablet - den eneste forskel, er om du benytter computerprogrammet eller mobilappen - dit login gælder på tværs af enheder.

ANNONCE

Opdateret:

Vi har undersøgt priserne for en række af de forskellige VPN-udbydere, så du lettere kan danne dig et overblik, over hvad der passer bedst til dit behov:

Cyberghost
Bedste pris: 18,25 kr/md (3 års bindingstid)
Korteste bindingstid: 1 måned (90,50 kroner)

PureVPN
Bedste pris: 22,50 kr/md (2 års bindingstid)
Korteste bindingstid: 1 måned (74 kroner)

NordVPN
Bedste pris: 19,50 kr/md (3 års bindingstid)
Korteste bindingstid: 1 måned (78,25 kroner)

GooseVPN
Bedste pris: 19,40 kr/md (3 års bindingstid)
Korteste bindingstid: 1 måned (96,85)
Fordel: Første måned gratis

ANNONCE
Del

Seneste nyt