Magasinet M!

Guide to women

5 løgne kvinder altid brugerDu stoler på hende, du elsker hende, du forguder den jord, hun står på. Men pas på, for alle kvinder lyver i bestemte situationer - og din dame er ingen undtagelse!
Guide to women
Nogen gange er det kun en lille hvid løgn, hun fortæller - men det er kun for at beskytte sine følelser. Andre gange er hendes motiv lidt mindre nobelt så som at lyve for at dække sine spor. Men lige gyldigt hvilken grund hun har til at lyve, så er der nogle, der fremkommer lidt oftere end andre. Det er op til dig at lære, hvilke ting du ikke skal tro på, og hvordan du håndterer dem.

Big Lie #1: "Jeg er ikke sur på dig..."

Og jo, det er hun! Du skal ikke tro, du slipper så nemt. Dette er nok den mest brugte løgn i et forhold. Det er typisk kvinder, der er blevet såret af mænd - ofte ved en fejltagelse - der bruger denne vending for at værne om deres følelser.

Eksempel:

Hvis en fyr glemmer sin kærestes fødselsdag, kalder hende ekskærestens navn eller begår nogle af de mindre fejltagelser, som de fleste mænd begår hver dag, så kan kvinder ikke bare se igennem fingre med det. Nej, de begynder at bære nag.

I stedet for at indrømme at hun faktisk er meget såret af hans relative lille fornærmelse, så vil kvinden hårdnakket påstå, at hun ikke har noget imod det. Men i virkeligheden så har hun. Men hun vil ikke virke for bitchy, så hun gemmer sig bag en facade for at bevise det modsatte.

Denne løgn er meget nem at gennemskue, fordi kvinder næsten aldrig gider at skjule deres irritation i en sådan situation. Hvor absurd det end måtte lyde, så vil kvinder faktisk have, at mænd ved, at når der bliver sagt: "Nej, jeg er ikke sur på dig..." så betyder det faktisk: "Jeg skyder usynlige "jeg-hader-dig-laserstråler" efter dig lige nu, og tag nu at forstå det!" Overdrevet rullen med øjnene og spydige bemærkninger og passiv-aggressiv opførsel er som regel ret afslørende.

Big Lie #2: "Jeg har da ikke noget imod, at du tager på stripklub med drengene..."

Wauw, det er bare den sejeste kæreste. Men nej, ikke helt. Hvis det her lyder for godt til at være sandt, så er det rigtigt. Alle kvinder har noget imod, at deres mand går ud for at kigge på andre damer. Det er bare et spørgsmål, hvor meget de har imod det.
ANNONCE
Guide to women
Denne løgn er meget lig nummer 1, idet den kun opstår i forhold, hvor kvinden prøver at virke mindre kontrollerende ved at smålyve.

Kvinder er meget mistænksomme, når deres mand er i situationer, der er seksuelt ladet, og hvor de ikke selv er til stede.

Kvinder hader at komme i anden række, når manden skal en tur i byen med gutterne. Så i dette tilfælde lyver hun, enten fordi hun ikke vil tabe ansigt eller for at teste dig.

Det er den samme grund, som når hun siger, at hun ikke har noget imod, at du tjekker andre damer ud foran hende.

Denne løgn er som regel lidt mere skjult end nummer 1, fordi kvinder er af den opfattelse, at det er ynkeligt at virke for usikker på mandens gøren og laden. Det er bedst altid at gå ud fra, at denne påstand er en løgn.

Big Lie #3: "Jeg er bare ikke klar til at have en kæreste lige nu..."

Endnu engang et falsk udsagn, også selvom det er sagt i den bedste mening og som et blødt afslag. Den bliver ofte efterfulgt af en ekstra undskyldning så som: "Jeg er lige kommet ud af et forhold, og jeg vil ikke såres igen" eller "Jeg har for travlt med for mange ting, så jeg har ikke tid til at have en kæreste." Sandheden er, at hvis kvinden er single og interesseret i dig, så vil hun helt sikkert have tid til en date. Så er den ikke længere.

Virker hun forlegen, undgår hun øjenkontakt, taler hun for meget, og kommer hun med adskillige undskyldninger? Ja, så lyver hun!
ANNONCE
Guide to women
Big Lie #4: "Jeg har da ikke noget imod at betale. Du betaler jo altid!"

Wrooong! Selvom denne løgn ikke passer på alle kvinder, så forventer de fleste alligevel, at manden skal betale - specielt hvis det er ham, der har inviteret hende ud. De vil tro, at manden er nærig, hvis han prøver at smyge sig uden om regningen.

Mænd skal i det mindste altid tilbyde at betale for middagen, hvis de har inviteret kvinden ud. Hvis hun skulle protestere kraftigt, kan man dele lige over. Hvis det kun er en lille høflig protest, så er det meningen, at du, som mand, skal betale det hele.

Hvis hun siger: "Nej, nu skal jeg..." uden overhovedet at kigge på sin taske, så betyder det, at hun ingen intention har om at betale.

Big Lie #5: "Du er bare den bedste i sengen..."

Denne ryger under kategorien for sexløgne. Når kvinder er sammen med en mand, så lever hun ofte i den tro, at han er den rigtige. Og fordi kvinder har den tendens, fortæller de så ofte det, som de tror, fyren vil høre bare for at få manden til at føle sig lidt bedre.

Andre sexløgne som kvinder tit siger, er: "Du er den eneste, der har givet mig en orgasme", "Du har den største penis", "Jeg kom", og Jeg har kun været i seng med x-antal fyre før dig."

De vil mindske det egentlige antal af sexpartnere, fordi de er bange for, hvad manden vil tænke, hvis de er promiskuøse.

Når det gælder emnet sex, så er det bedst, hvis du tager alt, hvad der bliver sagt med et gran salt.

Nu hvor du kender de mest brugte løgne, så vær på vagt overfor dem. Når din dame lærer, at du ikke er så nem at løbe om hjørner med, vil hun være mere ærlig fremover.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE