Magasinet M!

Gumball for fattigrøve: Vind det vildeste roadtrip i Europa for dig og gutterne

Reglerne for at deltage i "The Carbage Run" er simple. Din bil skal være mindst 15 år gammel, og du kan blive afvist, hvis den ser for flot ud.

Gumball for fattigrøve: Vind det vildeste roadtrip i Europa for dig og gutterne

Gumball 3000 er et efterhånden verdenskendt fænomen - et 3000 mil langt rally for rige bilentusiaster - men nu findes et alternativt løb, der vokser med eksplosiv fart; The Carbage Run.

Det er en 2.500 km lang tur gennem 6 lande i en "skraldespand" af en bil. Reglerne er simple. Din bil skal være mindst 15 år gammel. Der er ingen krav til max-prisen på din bil, men du kan blive afvist, hvis bilen ser for flot ud.

Om kort tid lyder startskuddet til dette års udgave af skraldespandsløbet, og her deltager blandt andre "The Dukes of Djursland":

- Vi skal ud og give den max gas. Gumball 3000 har været en drengedrøm, lige siden jeg så filmen "The Gumball Rally" som dreng. Jeg har accepteret, at jeg nok aldrig får en superbil plus de mange tusindvis af kroner, det koster at deltage, så da vi så muligheden for at deltage i et lignende løb for helt almindelige mennesker, tænkte jeg bare; dét der, det skal jeg bare prøve, lyder det fra Michael, som glæder sig til turen.

Uhhhhhhh!!! Nice ! #avxperten #dukesofdjursland #carbagerun #vw #vwgolf #malerhjerne #vagcar #wrumwrum

A post shared by avXperten (@avxperten) on Jun 24, 2017 at 12:59pm PDT

ANNONCE

I The Carbage Run er der gået sport i at få bilerne til at se ældre ud end de er. Rustne, udkørte og slidte. Der gives tilmed en pengepræmie til det hold med den mest originale udsmykning.

De to gutter i den gamle VW Golf er sponsoreret af avXperten.dk, og her glæder man sig også til det forestående rally.

- Vi har valgt at sponsorere Michael og Kent under navnet The Dukes of Djursland. Vi sponsorerer deres tur i The Carbage run, fordi vi synes, det er fedt med et rally, der gør det muligt for alle at deltage, selvom de ikke har røven fuld af penge. Ligeledes giver det os mulighed for at give et sponsorat for et budget, som vi kan være med til, fortæller Frederik Nielsen, Direktør fra AvXperten.

Du kan følge drengenes tur online på avxperten.dk/carbagerun - hvor du også kan indsende en ansøgning til at modtage næste års sponsorerede tur.

Aftalen indebærer, at de penge drengene har tilovers fra sponsoratet, når turen er slut, doneres til Børnecancerfonden.

ANNONCE
Sponsoratet dækker:

- Billet til turen. Op til 3 personer
- Campingpas til turen
- Budget til dekorering af bil
- Kameraudstyr til at tage billeder og optage video

Værdi ca. 7.000-10.000 (kan ikke ombyttes til kontanter). Ikke brugt budget doneres til Børnecancerfonden.

Du kan ansøge om sponsoratet til Carbage Run 2018 lige her: avxperten.dk/carbagerun

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce