Magasinet M!

Gutter bryder ind i efterladt narko-palads: Se den vilde video her

Huset her har været intet mindre end det vildeste fest-paradis.

Der var engang, hvor MTV faktisk viste musikvideoer, og udvalget af dårlige serier var på et minimum. Det var samtidig dengang, hvor du rent faktisk så MTV. Ikke mindst for at se din daværende yndlings-musikvideo, Eric Prydz med Call On Me, men også for at se MTV Cribs. Det var altid sjovt, at se de kendtes megahuse, og ikke mindst hvad de gemte i deres køleskab?

Tiderne er skiftet, og MTV har skruet gevaldigt ned for musikvideoer med letpåklædte damer. Måske mest af alt grundet internettet. Du kan nu finde letpåklædte damer, hvor du vil, når du vil. Udover damerne var det også et farvel til MTV Cribs. Så nu må vi også lede efter dyre palæer andre steder. 

Og hvor ellers end Youtube? Her finder du både videoer, hvor rige viser dig indenfor i deres kæmpe mansions, men også andre og mere specielle steder. "Exploring with Josh" er en kanal, hvor værten Josh besøger forladte steder og selvfølgelig optager hele seancen - for at dele den med dig og mig.

Denne gang er ingen undtagelse, og Josh besøger en selvudnævnt narko-bule. 

ANNONCE
YouTube/Exploring with Josh - Gutter bryder ind i efterladt narko-palads: Se den vilde video her YouTube/Exploring with Josh

Historien går på, at det store palæ tidligere har været hjem for en kræftsyg dame, som har fået lov at dyrke marijuana til medicinsk brug. Efter hun forlod stedet, brød en anden gruppe ind, og på grund af at hele opsætningen allerede var der, startede de med at dyrke marijuana igen. Da de ville snyde sig til gratis strøm og derfor begyndte at rode med elektriciteten, gik der ved en fejl ild i bygningen. Det begyndte at lugte af hash, og politiet blev derfor tilkaldt. Gruppen blev taget med fingerne i kagedåsen, og huset er nu endnu engang blevet efterladt.

ANNONCE
YouTube/Exploring with Josh - Gutter bryder ind i efterladt narko-palads: Se den vilde video her YouTube/Exploring with Josh

Jep, historien lyder noget usandsynlig, og vi bygger det heller ikke på andet end Joshs egne ord. Men om ikke andet er et hus af denne størrelse altid et kig værd. 

Se videoen herunder. Du kan snildt spole halvandet minut frem...

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt