Magasinet M!

GYS! I verdens højeste faldskærmsudspring falder du med 240 km/t - og du kan ikke selv trække vejret

Tør du udfordre en ven? Så har du faktisk mulighed for at prøve det vanvittige spring her i Danmark. Meget billigt og meget snart!

Glem alt om et almindeligt, "kedeligt" tandemspring fra de sædvanlige 4.000 meters højde, når Dropzone Denmark giver dig mulighed for at prøve kræfter med det højeste faldskærmsudspring, der er muligt i vores del af verden. Det sker om få uger ved Dropzone Denmarks professionelle faldskærmscenter i Herning, hvor du sammen med lederne af Mount Everest-faldskærmsekspeditionerne hopper ud fra hele 7.000 meters højde. Og behøver vi at sige, at det kræver lidt mere end sædvanligt tandemspring?

ANNONCE

- Fra den højde skal man have noget meget avanceret iltudstyr med i det frie fald. Ellers vil du ikke kunne trække vejret. Adrenalinen pumper igennem kroppen, mens du falder med 240 km/t i mere end dobbelt så lang tid - ca. to minutter - som et almindeligt faldskærmsudspring, siger Kim Bo Larsen, chefinstruktør og medindehaver af Dropzone Denmark, som selv har sprunget i faldskærm mere end 5.000 gange.

Han fortæller yderligere, at det kun er faldskærmsekspeditionerne ved Mount Everest, som er højere end springet, du nu kan opleve.

- Men vores er det højeste, der er tilgængeligt for almindelige mennesker. Et spring over Mount Everest koster 160.000 kroner - vores koster 8.000 kroner, siger Kim Bo Larsen.

Så højt et spring er normalt forbeholdt specialstyrkerne i forsvaret, men nu kan alle altså være med, selvom der dog er et begrænset antal pladser. Springene finder sted d. 29. og 30. Juli, og der er kun fire pladser pr. dag. Se, hvordan du tilmelder dig, og hvad der hører med i prisen, her.

ANNONCE
Dropzone Denmark - GYS! I verdens højeste faldskærmsudspring falder du med 240 km/t - og du kan ikke selv trække vejret Dropzone Denmark
Del

Seneste nyt

ANNONCE