Magasinet M!

Gyser-legende James Wan skal prøve kræfter med remake af Creature from the Black Lagoon

1954-gyseren skal have en makeover!

James Wan er en australsk filminstruktør, der har haft en enorm indflydelse på moderne gyserfilm. Han brød igennem med Saw (2004), som blev en kommerciel succes og skabte en ny subgenre inden for horror. Wan fulgte op med den paranormale gyser Insidious (2010), der blev kendt for sin evne til at skabe intens spænding uden overdreven vold.

I 2013 cementerede han sin status med The Conjuring, som baserede sig på de virkelige paranormale efterforskere Ed og Lorraine Warren. Filmen blev så populær, at den affødte et helt filmisk univers med flere spin-offs. Udover gysergenren har Wan også haft succes med mainstreamfilm som Furious 7 og Aquaman. Med sin unikke stil har han inspireret en ny generation af filmskabere og efterladt et varigt aftryk på gysergenren.

Så når han hopper på et gyserprojekt? Så lytter man som gyserfan!

Nu er han på trapperne med en lidt sjov sag - nemlig en remake af Creature of the Black Lagoon.

Creature from the Black Lagoon (1954) er en klassisk amerikansk gyserfilm, der handler om en ekspedition til Amazonjunglen, hvor en gruppe forskere støder på en mystisk skabning. Skabningen, også kendt som "Gill-man," er en amfibisk humanoid, der lever i en afsidesliggende sort lagune.

Filmen begynder med, at et forskerhold opdager en usædvanlig fossiliseret hånd med svømmehud. De beslutter sig for at undersøge området yderligere og støder snart på den levende version af skabningen. Gill-man bliver fascineret af den kvindelige forsker Kay Lawrence, som han forsøger at kidnappe. Konflikten eskalerer, efterhånden som forskerne forsøger at fange eller dræbe skabningen, mens den kæmper for at overleve.

Hvordan Wan har tænkt sig at fortolke en moderne udgave af denne fortælling, vides endnu ikke 

ANNONCE
Del

Seneste nyt