Magasinet M!

Gyserhittet Smile får en efterfølger

Smilet er klar til at hjemsøge igen!

Gyserfilm af god kvalitet har alle dage været svære at opdrive, da der bliver produceret så mange samlebåndsfilm i den genre, hvor man kan gætte udfaldet fra første scene og så ellers bare lade sig 'skræmme' af de obligatoriske jumpscares.

Men heldigvis sker der ofte nye ting i genren, hvor man bliver blæst bagover - vi så det eksempelvis med The Conjuring-universet og med den store overraskelse fra Paramount Pictures sidste år - Smile.

Det var i al sin enkelthed en gyser, hvor vi fulgte lægen Rose Cotter, som efter overværelsen af en patiens selvmord begynder at opleve mystiske hændelser i sit liv - hændelser, som hendes patient havde snakket om.

Et uhyggeligt smil begynder at hjemsøge hende, som er en forvarsel omkring, at der er noget ondsindet på jagt efter hende.

Den var overraskende gennemtænkt, fængende og utrolig skræmmende.

Og nu er der en toer på vej!

Paramount Pictures har blot bekræftet, at en toer er kørt i stilling - men det vides endnu ikke, hvordan handlingen kommer til at udfolde sig.

Men når man tænker på den kæde af mord, der var sket på grund af 'smilet' - så er der masser af små niche-historier at dykke ned i!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce