Magasinet M!

Gysersmilet er tilbage - se officiel trailer til den gruopvækkende Smile 2

Gyserhittet er på trapperne med sin efterfølger.

Gyserfilm som rent faktisk lykkes med at skabe en stemning, uhygge og ubehag hænger ikke rigtig på træerne i disse dage.

Enten er vi blevet forvænte til det, eller også er der bar ikke så mange originale fortællinger i spil lige for tiden - som bliver overset til fordel for jumpscares og generiske fortællinger.

Men det hænder et par gange om året, at der kommer en heftig gysersag i spil - i nyere tid har det eksempelvis været Talk To Me og Smile.

Sidstnævnte har langt om længe en toer på vej og fortsætter det bestialske gys med det smilende monster. 

Gyserfilmen Smile fra 2022 handler om en psykiater, Dr. Rose Cotter, der oplever en række skræmmende og uforklarlige begivenheder efter at have været vidne til en patients brutale selvmord. Patienten, en ung kvinde, hævdede at være forfulgt af en ondskabsfuld kraft, der viste sig som et uhyggeligt smilende ansigt.

Efter hændelsen begynder Rose selv at se den samme smilende skikkelse og oplever mærkelige og skræmmende hallucinationer. Hun opdager snart, at dette smilende væsen har ramt andre før hende, og at alle, der har været ofre for det, har taget deres eget liv under mystiske omstændigheder.

Toeren følger op på samme tråd og følger denne gang den globale popsensation Skye Riley (Naomi Scott), som pludselig begynder at se ting, som ikke er der - eller er de? I en kombination af formodede hallucinationer og presset fra sin stjernestatus, bliver hun også nødsaget til at gå tilbage til sin mørke fortid og sætte en stopper for det hele en gang for alle.

Med andre ord: Smilet er tilbage!

Tjek traileren ud herunder - Smile 2 får premiere til oktober:

ANNONCE
?si=nz5F0TyC6WGSuYAA
Del

Seneste nyt