Magasinet M!

Gysertid: Ny trailer til den skrækindjagende Antlers

Hvilken hemmelighed gemmer den lille, stille dreng på?

Den nye trailer for den kommende gyserfilm ´Antlers´ er landet, og den er ikke for sarte sjæle. Hvis du har det svært med blod, dyr og uhyggelige og utilregnelige børn, så er det bestemt ikke noget for dig!

Den er instrueret af Scott Cooper og produceret af den Oscar-vindende Guillermo del Toro sammen med David Goyer og Miles Dale. Gyseren er baseret på Nick Antoscas bog, The Quiet Boy.

Filmen tager udgangspunkt i den lille by, Oregon, hvor den unge Lucas, spillet af Jeremy T. Thomas, jager små, levende dyr, som han skal bruge til at fodre det hemmelige monster, som han gemmer derhjemme.

Pludselig en dag, da han kommer hjem, er det uhyggelige monster der ikke længere. Herefter begynder byens sherif, Paul Meadows, spillet af Jesse Plemons, som
også er med i Breaking Bad og El Camino, at undersøge pludselige mord i byen - og i efterforskningen støder han pludselig på et gevir.

I mellemtiden begynder Lucas' klasselærer og Pauls søster, Julia Meadows, at bekymre sig om Lucas mærkelige opførsel, og det fører til at Julia og hendes bror, byens sherif, begynder at opdage Lucas dystre og makabre hemmelighed. 

Det forventes, at den rammer biograferne engang i 2020. Se den fulde trailer til gyseren herunder.

ANNONCE
ANTLERS, Official Trailer
Del

Seneste nyt