Magasinet M!

Hår eller ikke hår?

Hvordan er det med hårfjerning? Jeg kan ikke rigtig finde ud af, hvad der er smart og ikke.

Hår eller ikke hår?

Men hårvækst på ryg og overarme har jeg ligesom fået en opfattelse af, at I piger helst ser vi mænd fjerner.

Men er det over hele ryggen? Hvad med hår på kuglerne? Hvilke metoder er bedst at bruge og hvor længe holder det? Skal man bruge
veet eller findes der noget mere "skånsomt"??

Hilsen PeterHej Peter!

Hvor er det dejligt med den metroseksuelle mand, der godt gider fjerne hår på kroppen for at blive endnu mere lækker og attraktiv.

Du har ret ? vi er flere og flere piger, der tænder på mænd, der tør bruge lidt kræfter på at pleje sig selv. Og en lille fryd, at vi kvinder ikke længere er de eneste, der skal kæmpe med selve fjernelsen af den uønskede hårvækst?.

Få er benådede med den perfekte måtte ? og det skifter hvad vi kvinder synes er henholdsvis ?mandigt? og ?håbløst primitivt?. Men personligt synes jeg, at hår på arme og bryst er ok ? hår på nosser ikke så fedt og hår på ryggen ? Nej tak!

Hvad angår Veet er det ikke særligt effektivt. Det er muligvis rent ud farligt (jeg refererer til nogle artikler om kemiske brandsår på brug af hårfjerningscreme?) Prøv så hellere at få det vokset, fortrinsvis på salon. Det gør ret så ondt ? men giver det mest varige resultat, og du er fri for de trælse stubbe, du får efter barbering.

ANNONCE
Del

Seneste nyt