Magasinet M!

Hårdt arbejde: Pornhub-moderatorer skulle gennemgå 700 videoer om dagen

Ny Netflix-dokumentar kortlægger Pornhub gennem dets største krise

"Hver moderator skulle gennemgå 700 videoer om dagen, med en forventning om at vi kunne nå mere". Udtalelsen kommer fra en anonym kilde, der var en del af et moderator-team på 30, der fra Cypern arbejdede på at gennemgå Pornhub-videoer for ulovligt materiale. Til sammenligning havde Facebook på samme tidspunkt i 2020 omkring 15.000 moderatorer, lyder det i dokumentaren Money Shot.

ANNONCE
Money Shot - Netflix - Hårdt arbejde: Pornhub-moderatorer skulle gennemgå 700 videoer om dagen Money Shot - Netflix

Dokumentaren Money Shot: The Pornhub Story, der nu er landet på Netflix, er mere end bare et glorificeret take på Pornhubs rise to fame - med medvirken fra prominente modeller som Asa Akira og Siri Dahl. 

Den nye dokumentar dækker flere sider af den sag, der i 2020 næsten væltede Porno-imperiet væk fra overfladen af internettet. 

Det er ikke et moraliserende hatchet-job, men i stedet en dokumentarfortælling, der forsøger at dække de vilde morale modsætninger, der er opstået i forbindelse med den enorme økonomi, der er opstået omkring en af internettets, til stadighed, mest besøgte websites.  

Dokumentaren instrueres af Suzanne Hillinger, med medvirken fra blandt andre Asa Akira, Siri Dahl, Mike Stabile og Dani Pinter.

Money Shot: The Pornhub Story kan streames på Netflix nu. 

ANNONCE
Trailer: Money Shot - The Pornhub Story
Del

Seneste nyt

Annonce