Magasinet M!

Hårextensions er også til mænd

Trænger du også til nyt hår på toppen?

Idag kan man ændre på mange ting ved sig selv, som man ikke længere er tilfreds med, så hvorfor ikke også gøre noget ved hårpagten? Hårtab og mænd har egentlig altid været et issue, men hvor man førhen barberede al håret væk ved hårtab, får flere og flere mænd idag gjort noget ved hårpagten i form af eksempelvis hårextensions og toupe. 


Har du nogensinde spurgt dig selv: ”Hvorfor gror mit hår ikke?" eller "Hvorfor skal jeg have begyndende måne i starten af tyverne?”. Måske lider du af hårtab eller synes du bare, du har tyndt hår, så kan det påvirke din selvtillid negativt - også for mænd. I dag er hair extensions ikke kun for kvinder. 

Toupé eller hair extension?

Der er en markant stigning i mænd, som ønsker mere hår på hovedet. Det kan bl.a. skyldes høje tindinger, begyndende måne eller hårtab, og det vil de unge mænd ikke længere finde sig i. Flere og flere får nyt hår på toppen i form af en toupe eller hairextension. Det er en forholdsvis nem måde, at gøre noget ved problemet på, og kvinderne har gjort det i årevis, så hvorfor kan mænd ikke gøre det samme? 

ANNONCE
Det gode eksempel

Toupe er nedern og gammeldags 

Det passer ikke 
længere.
 
Men, for mange er toupe stadig ikke det frækkeste ord for nyt hår på toppen. Mange forbinder det måske med de helt gamle, tykke og meget unaturlige toupéer, som vi førhen har set. Men, der er sket meget de sidste par år, og idag kan det laves ret naturligt og lækkert. Nogle har endda givet toupeen et nyt ord, for at skabe en mere positiv betydning. Nu kaldes det, hos nogle frisører, top-extensions, hvilket jo også er en form for hår extensions. 

Med hårextensions eller en toupe kan du opnå drømmen om et lækkert, fyldigt hår til Tinder-daten, og det er slut med at bekymre sig om de høje tindinger eller den påbegyndende måne, som du måske ikke lige havde drømt om, skulle være en del af din ungdom. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt