Magasinet M!

Hæsblæsende Esbjerg

Fiskerbyen viste sig fra sin flotte side, da M! bankede på døren, og litervis af alkohol i forskellige varianter, lokale sild, og hjernedød abefest gjorde aftenen til en rus, vi får svært ved at leve uden!

Hæsblæsende Esbjerg
Buenos Aires

Intet som store, møre bøffer og et par flasker god rødvin kan få humøret i top, og den hyggelige argentinske restaurant sørger for, at vi hverken går sultne eller tørstige videre i byen. Samtidig er priserne til at overkomme, og servitricerne utrolig søde at snakke med.

5 stjerner

ANNONCE
Hæsblæsende Esbjerg
Stalden

En møghyggelig sportsbar, hvor du kan bælle hele 15 varianter af forskellige flaskeøl. Der er proppet allerede da vi tropper op, og stemningen er på kogepunktet som resultat af aftenens Champions League-finale. Der er en udendørs terasse til rygerne, og på grund af de utallige skærme rundt om på stedet, er du sikker på ikke at misse et sekund af kampen. Øllerne serveres i et prisleje, hvor du kan drikke dig en god skid på uden at tænke vitterligt over dit stinkende budget.´

5 stjerner

ANNONCE
Hæsblæsende Esbjerg
Antons Bierbar

Tyrolerstemning, smukke bartendere og et shot fra helvede gør besøget på Antons Bierbar utrolig mindeværdigt. Fotografen forsøger at toppe sin brandert med et for os hidtil ukendt såkaldt Bauer-shot, som består af en pæn klat sennep smurt på en skive bacon, der skylles ned med tequila. Baren er en anelse affolket først på aftenen, men personalet gør sit for at holde stemningen oppe, og det synes vi, de gør godt.

4 stjerner

ANNONCE
Hæsblæsende Esbjerg
Christian IX

Kameraet kommer for alvor i gang på den fashionabelt indrettede bar, hvor Esbjergs tøser så småt er ved at drikke sig sjove at snakke med. Der serveres lækre cocktails til rimelige priser, men M!'s udsendte må dog sande, at det ikke giver mange machopoints hos de lokale piger, at bestille en 'Princess Peach Mojito' fra drinkskortet.

5 stjerner

ANNONCE
Hæsblæsende Esbjerg
A-Bar/Downunder

Den fede stemning på dansegulvet giver hurtigt indtrykket af, at det er her, de unge samles i Esbjerg. Da vi ankommer, er der totalt proppet, men lige præcis plads nok til at give den fuld gas, og det gør de fandme i Esbjerg! I løbet af få sekunder rives vi med af den vilde stemning, da to unge piger ud af det blå begynder at snave lige foran os. Minutter senere går dansegulvet amok, og vi er enige om, at det bliver svært at trække os væk fra A-Bar.

6 stjerner

ANNONCE
Hæsblæsende Esbjerg
Havana & Den Kække Gris

Stedet rummer to afdelinger, hvor den Den Kække Gris er til det lidt ældre publikum hvad angår musik, og Havana mere diskotekspræget. Begge barer har en rigtig fed stemning, hurtig betjening, og pigerne slanger sig på dansegulvet, mens vi suger ene sjus efter den anden, for at følge med til den lyse morgen. Solid abefest!

6 stjerner

ANNONCE
Hæsblæsende Esbjerg
Aftenens babe:

Navn: Simone

Beskæftigelse: Studerende

Spottet på: Christian IX

 

Del

Seneste nyt

Annonce