Magasinet M!

Halløj på klosteret: Se den første trailer til The Nun 2

Klar til næste kapitel i the Conjurings horrorunivers?

et er tid til at få kuldegysninger igen! 'The Nun' er tilbage med en opfølger, og vi har den første trailer klar til dig.

Hold fast på din hellige vand! Den dæmoniske nonne Valak er tilbage for at hjemsøge vores mareridt i 'The Nun 2', den seneste tilføjelse til The Conjuring-universet. Efter den første trailer blev udsendt af Warner Bros den 6. juli 2023, er vi nu klar til at tage dig med på en uhyggelig rundtur i dette spøgelsesfyldte kloster.

Bonnie Aarons vender tilbage til hendes rolle som dæmonen Valak, også kendt som den uhyggelige nonne fra den første film. Aarons, som har været en fast del af The Conjuring-franchisen siden 'The Conjuring 2', har lovet, at vi vil se meget mere til dæmonen i den nye film.

ANNONCE
The Nun 2

'The Nun 2' tager os med tilbage til det hjemsøgte kloster i 1956. En ondskab er løs, og søster Irene, spillet af Taissa Farmiga, må igen stå ansigt til ansigt med den dæmoniske nonne Valak.

Farmiga, der er kendt for hendes roller i 'The Final Girls' og 'American Horror Story', er tilbage som den modige nonne, der tør tage kampen op mod Valak. Hendes præstation i 'The Nun' vandt anerkendelse fra både publikum og kritikere, og vi kan ikke vente med at se, hvad hun vil bringe til den nye film.

Franske Jonas Bloquet, der spiller den franske kurér Maurice, er også tilbage. I slutningen af 'The Nun', efter at være blevet besat af Valak, sagde Maurice, at han ville vende tilbage til sin fars tomatfarm i Frankrig - og det ser ud til, at dette er præcis, hvor 'The Nun 2' vil finde sted.

Nytilkomne Anna Popplewell spiller Marcella, en skolelærer ved St. Mary's Skole i Frankrig. Popplewell, bedst kendt for sin rolle som Susan Pevensie i 'The Chronicles of Narnia' filmserien, ser ud til at blive en nøglefigur i denne nye film. Den unge skuespillerinde Katelyn Rose Downey vil spille Sophie, datter af Popplewells karakter.

'The Nun 2' vil også byde på Storm Reid, kendt fra 'A Wrinkle in Time' og HBO-serien 'Euphoria', som søster Marianne, endnu en nonne i dette skræmmende kloster.

Med Corin Hardy tilbage i instruktørstolen og et manuskript af Gary Dauberman, der også skrev manuskriptet til den første film, er 'The Nun 2' klar til at tage kampen op mod originalen. 

'The Nun 2' kommer i danske biografer den 7. september 2023. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt