Magasinet M!

Han har brugt en halv million på at se ud som Britney Spears - men er det lykkedes?

Vi er ikke sikre på, at vi synes, det er en fed idé.

Han har brugt en halv million på at se ud som Britney Spears - men er det lykkedes?

En 31-årig mand har brugt intet mindre end 562.000 kroner på at ligne hans idol, Britney Spears. Lyder det ikke som en fed idé?

Manden hedder Bryan Ray. Han er fra Los Angeles og startede allerede som 17-årig med sin efterligning af Britney-tøsen. Siden da har han været under kniven 90 gange. Han har fået lavet sin næse, sprøjtet fedt i kinderne, indskudt Botox hist og her, en hår-laser behandling og fixet sine læber.

- Lige siden jeg var ung, har jeg følt, der var noget specielt over Britney. Jeg mente, hun var den perfekte pakke. Jeg var besat af hende. Jeg så alle hendes interviews, lærte alt hendes koreografi og betalte så for at få hendes smil. På det tidspunkt følte jeg, at vi var ret ens. Jeg prøvede virkelig at ligne Britney Spears, forklarer han til Caters News Agency.

Wild & Free

A photo posted by Bryan Ray (@beeray416) on Jul 31, 2016 at 11:41pm PDT

ANNONCE

Lige nu arbejder han for et firma, der producerer spiselige marijuana-produkter, men håber snart på en karriere som model?

- Med mit udseende håber jeg på modelbranchen. Jeg elsker at imitere Britney Spears, så det vil jeg forsætte med at gøre og se, hvor det bringer mig hen.

- Tidligere har jeg optrådt som hende i West Hollywood, hvilket er noget jeg stadig vil gøre i fremtiden.

- Jeg elsker at stase mig op, lave musik videoer, lave 'lip sync' til hendes sange og konstant høre hendes musik.

- Mange mennesker refererer til mig som "Britney", og mine venner har i lang tid hilst på mig med det famøse citat: "It's Britney, bitch", hvilket jeg selvfølgelig elsker.

- Britney vil altid være en af mine store inspirationer. Jeg elsker, at hun har været en af de største stjerner, gik igennem en utrolig hård tid, og så vendte tilbage til toppen.

Her har du ham så. Hot eller Not?!

The queerest of the queer

A photo posted by Bryan Ray (@beeray416) on Nov 26, 2016 at 2:37pm PST

Fill me up ??????

A photo posted by Bryan Ray (@beeray416) on Dec 17, 2016 at 10:01am PST

For those who think young ?

A photo posted by Bryan Ray (@beeray416) on Jan 15, 2017 at 10:30pm PST

Don't be another flower, picked for your beauty and left to die. Be wild, difficult to find, and impossible to forget. xo

A photo posted by Bryan Ray (@beeray416) on Sep 21, 2016 at 7:01pm PDT

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce