Magasinet M!

Happn afslører: Dette tidspunkt i døgnet scorer du mest på

I forbindelse med sin et års fødselsdag giver Happn dig en gave. Folkene bag dating-appen afslører nemlig, hvilken ugedag og tidpunkt i døgnet, du scorer mest på. Du bliver helt sikkert overrasket.

Hvis du ikke har hapset nogle damer endnu over score-app'en Happn, kan det være, du går på jagt på det forkerte tidspunkt.

I anledning af at Happn fylder et år i Danmark, kommer folkene bag score-app'en med en god fødselsdagsgave-nyhed til dig her på den sidste dag i weekenden. Happns nyeste statistikker viser nemlig, hvilken ugedag og hvilket tidspunkt i døgnet, du har størst chance for at få fangst. Altså, for at få 'matches', 'flirts', eller hvad vi skal kalde det.

Det er umiddelbart ikke nogen overraskelse, at du har størst held i weekenderne. Men det må til gengæld være en overraskelse, at det er søndage klokken 20, at dine score-muligheder på Happn er højest. Det skriver Happn i en pressemeddelelse.

Happns danske 'Head of Trends' giver sit bud på, hvorfor det lige præcis er søndage, hvor chancerne for bid er bedst på Happn.

"Forklaringen er måske den, at danskerne bruger Happn, når der er færre sociale aktiviteter, og så planlægger de ugens dating allerede da. Det styrker vores tro på, at dating handler om at mødes i virkeligheden," siger Marie Cosnard, Head of Trends hos Happn.

ANNONCE
Happn - Happn afslører: Dette tidspunkt i døgnet scorer du mest på Happn

Samtidig viser Happns herlige statistikker, at det er bedst for dig at finde kvinde-kød i tidsrummet 19-20, da de kvindelige brugere er mest aktive der.

Dine chancer for at finde flirts er næststørst ved 22-tiden på søndage. Der stiger både 'synes godt om'-markeringerne og matchningerne markant.

Til gengæld skal du ikke sætte score-snuden op efter flirts omkring ved kvart i tre-tiden, viser Happns statistikker. For her er aktiviteten nemlig allerlavest på Happn.

Den dårligste dag at flirte på er tilsyneladende torsdag. Der er danskerne mest 'nærige' med deres 'synes godt om'-markeringer.

En lille bonus-info: Søndag den 1. maj er den dag på året, hvor der er størst chance for at score over Happn. Ja, det er altså i dag, du skal flirte løs på Happn og finde mund-sprayen frem.

ANNONCE
iStock - Happn afslører: Dette tidspunkt i døgnet scorer du mest på iStock
Del

Seneste nyt