Magasinet M!

Happy Gilmore 2 tager form og bekræfter, at de originale skuespillere vender tilbage

Kan Sandler lave en værdig efterfølger?

Adam Sandler er klar til at gribe golfkøllen op igen, da Netflix tidligere på året fik bekræftet, at Happy Gilmore 2 nu er under produktion.

Sandler genoptager naturligvis rollen som den ikoniske golfspiller Happy Gilmore, og flere velkendte ansigter fra den første film vender også tilbage bekræftet af Netflix.

Streamingtjenesten hoppede på X og bekræftede, at foruden Sandler får vi også to af de helt store spillere tilbage.

Både Christopher McDonald, som spillede den selvglade Shooter McGavin, og Julie Bowen, der spillede Happys kærlighedsinteresse Virginia Venit, er med i efterfølgeren.

Deres tilbagevenden betyder, at vi kan forvente en fortsættelse af rivaliseringen mellem Happy og Shooter, og samtidig måske få mere af den romantik, der fulgte som en sidehistorie i Happys golfballade.

Men det stopper ikke der – nye stjerner som NFL-spilleren Travis Kelce og musikeren Bad Bunny er også med i Happy Gilmore 2. Travis Kelce har selv joket om sin medvirken og udtrykt begejstring for at være en del af en Sandler-film, hvilket han tidligere antydede under et interview på The Tonight Show.

Adam Sandler har selv delt et billede af Happy Gilmores ikoniske ishockeytrøje på sociale medier med teksten: “It ain’t over. The way I see it… we’ve only just begun,” hvilket har sat gang i spekulationerne om, hvad den nye film vil byde på.

Nu bliver det spændende at se, om vi får en ikonisk tilbagevenden, eller en lidt lunken oplevelse, som da Dumb & Dumber 2 landede i biograferne tilbage i 2014.

Vi holder jer opdateret, når der er nyt i Happy Gilmore-sagen!

ANNONCE
Del

Seneste nyt