Magasinet M!

Har brugt 240.000 kroner på at ligne Barbie - hendes næste skridt er at få fjernet sine ribben

Det er en fucked up verden, vi lever i.

Har brugt 240.000 kroner på at ligne Barbie - hendes næste skridt er at få fjernet sine ribben

Happy 2017 lovelies! ??All my best wishes for you guys to have an amazing, fulfilling year! #opheliavanity #animebarbie #onallfours #violintattoo #2017ready

A post shared by Ophelia Vanity??Anime Barbie (@opheliavanity) on Jan 2, 2017 at 12:30pm PST

Hun er tidligere goth, men har nu brugt mere end 240.000 kroner på at komme til at ligne en menneskelig version af Barbie. Ikke et uvant fænomen, da Ophelia Vanity, som hun hedder, hverken er den første eller anden eller tredje til at stræbe efter at opnå det dukkelignende look.

30-årige Ophelia, der bor i Los Angeles, får jævnligt sprøjtet botox ind i huden samt fylde i læberne, og næste skridt for hende er at få fjernet nogle ribben og lavet sine bryster større, så hun i endnu højere grad kan få plastik-dukkens genkendelige timeglas-figur.

- Jeg har altid været fan af Barbie. Som barn fik jeg en dukke, hver gang jeg havde fødselsdag. Jeg havde mange og legede med dem alle hele tiden, siger hun ifølge The Sun og fortsætter:

- Jeg elskede hendes æstetik, og som jeg blev ældre, besluttede jeg mig for at efterligne hende. Hun er sådan en ikonisk karakter.

Twinsies ?? (also loving my new 16.2mm circle lenses from @uniqso!)

A post shared by Ophelia Vanity??Anime Barbie (@opheliavanity) on Apr 20, 2017 at 3:08pm PDT

ANNONCE

Som teenager var Ophelia goth og gik kun i sort tøj og bar tonsvis af makeup.

- Selv da jeg havde sort hår, sagde folk, at jeg så ud som en dukke. Jeg tror, at det er mine øjne, der er naturligt store, som gør det. Men jeg ville ændre på det, så jeg besluttede mig for at blive blondine. Nu affarver jeg mit hår hver anden måned, siger Ophelia.

I 2009 fik hun sin første Botox-indsprøjtning i et forsøg på at gøre sit ansigt udtryksløst - som en dukke. Hun var imponeret over resultatet og fik sprøjtet Botox ind i huden mere regelmæssigt, indtil det blev en del af hendes skønhedsrutine. For cirka fire år siden, begyndte hun også at få fylde i sine læber. I dag sker det 1-2 gange årligt. Hun har også fået rettet sin næse og har lavet en hel liste over andre ting, hun også kunne tænke sig at få lavet.

- Jeg vil gerne have bryst- og numseimplantater, men jeg skal lige have sparet nogle penge op og sikre mig, at jeg finder den rette læge, siger hun.

- Jeg vil også elske at få fjernet enten fire eller seks ribben lige som Pixie Foxx, en model, som gennemgik en lignende operation for noget tid siden. Jeg vil dog ikke gå så langt som hende, men hun er alligevel en inspiration sådan rent æstetisk, fortsætter hun.

Time to break out the cute spring dresses/looks! ?? We only have 3months of temperatures in the 60s-70s here in LA (MY ideal weather) before the rest of the year is far too hot for my taste. Unless you're living by the beach, which I'm not. ? Anyway, I'm wearing a cute new dress from @lolita_kawaiishoes & amazing shoes from @yru ?

A post shared by Ophelia Vanity??Anime Barbie (@opheliavanity) on Mar 18, 2017 at 6:32am PDT

ANNONCE

Hun fortæller, at folk som regel er positive omkring hendes look og gerne vil tale med eller tage billeder af hende. På venne- og familiefronten får hun også støtte og har derfor oprettet en Instagram-profil, hvor hun viser sit look frem for sine - i skrivende stund - næsten 40.000 følgere. Her møder hun dog også en del internet-mobning.

- Jeg er blevet kaldt grim, og folk har skrevet, at jeg lider af vrangforestillinger, på grund af at jeg vil se ud som Barbie, siger hun og fortæller, at selvom hun ikke burde gøre det til et stort problem, gør det alligevel ondt.

- Jeg ignorerer dem altid. Jeg ved, at de bare vil irritere mig. Hvis de virkelig hadede mig, havde de bare kigget den anden vej, slutter hun.

Hope everyone had an amazing Valentine's Day! ?? Sorry, this was the closest post I could come up with, idk. I got my cute new kitty socks at @sammydress_official - those of you who know me know I have a HUGE collection of knee to thigh high socks, lol ?They're just so cute though, and you never really run out of different styles, material, prints, etc.!

A post shared by Ophelia Vanity??Anime Barbie (@opheliavanity) on Feb 15, 2017 at 7:17am PST

ANNONCE
Del

Seneste nyt