Magasinet M!

Har du brug for endnu en reality-serie om Amalies kaotiske liv?

- er en ny omgang reality-doku.

Hvis du troede, du havde set alt i dansk reality-tv, så byder Prime Video nu på endnu en omgang af det, som nogle ville kalde en guilty pleasure – eller måske bare en guilty disaster?

Fredag den 23. august slippes "Amalie - Mit kaotiske kærlighedsliv" løs, en ny serie, der følger Amalie Szigethy gennem et år fyldt med drama.

Amalie Szigethy har i over et årti været en fast del af den danske reality-scene, og selvom hun har sine trofaste fans, er hun langt fra alles kop te.

Serien med den sigende titel dykker dybt ned i hendes personlige problemer, herunder en spektakulær episode, hvor hendes partner, Mikkel Skelskov, uden hendes vidende tog deres to døtre med til Østrig – en hændelse, der naturligvis blev udspillet foran tusindvis af følgere på sociale medier.

Serien er fyldt med de elementer, der har gjort Amalie til en omdiskuteret figur: intens kærlighedsdrama, familiekonflikter og en masse offentlig opvask.

Men spørgsmålet er, om seerne virkelig har lyst til endnu en tur i den rutsjebane?

"Amalie - Mit kaotiske kærlighedsliv" er produceret af United Production og præsenteres som en dybdegående serie om Amalie Szigethys liv. Men med en blandet modtagelse af hendes tidligere reality-shows, er det tvivlsomt, om serien vil overbevise skeptikerne.

Vil du se med for at få et grin – eller er du mere til at scrolle forbi?

Serien lander på Prime Video den 23. august, så hvis du er nysgerrig, er der en trailer tilgængelig, der kan give dig en forsmag på, hvad du kan forvente.

ANNONCE
Del

Seneste nyt