Magasinet M!

Har du ikke plads nok på altanen? Opgradér engangsgrillen med et stativ

Røverkøb!

Har du ikke plads på altanen til den gasgrill, du drømmer om at få en dag? Indtil da kan du nøjes med en billig men genial grillopgradering, hvis du bor småt: Et stativ til engangsgrillen.


Du kender det nok. Et par pølser, der er skambrændt, tør og trist hakkedreng eller brød, der bare aldrig bliver rigtig godt. Din ryg er helt radbrækket, efter du (hvad der føles som) 40 gange har bukket dig ned til engangsgrillen, som hygger på græsplænen. Men hvad gør man ikke for at få grillmad?

Vi har løsningen til dig. Det bliver ikke nemmere eller mere handy at grille med engangsgrill, hvis du anskaffer dig et stativ til engangsgrill. Stativet sørger for, at engangsgrillen ikke ligger direkte på jorden, og så løfter den maden lidt væk fra gløderne – noget dine smagsløg vil takke dig for. 

Faktisk kan du stille stativet på et bord, så du slipper for at bukke dig hele tiden. Stativet er foldbart, og når det er foldet sammen, kan du opbevare den afkølede engangsgrill deri. I hvert fald indtil du når en affaldsspand, du må smide grillen ud i. 

ANNONCE
Stativ til engangsgrill

Find det hos Coolstuff til den nette sum af 35 kroner.

Del

Seneste nyt

Annonce